Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eίναι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη! Στα 430 εκατομμύρια ευρώ έφτασε το χρέος της κλεφτο-ΝΔ!

Είναι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη! Στα 430 εκατομμύρια ευρώ έφτασε το χρέος της κλεφτο-ΝΔ!

Πανευρωπαϊκά «ρεκόρ» έχει πολλά να επιδείξει το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, μετά την μεταπολίτευση. Κι όλα ανεξαιρέτως είναι αρνητικά!

Σ’ αυτά, προστίθεται κι άλλο ένα: το χρέος του κυβερνώντος κόμματος

Όπως, λοιπόν, μας λένε τα επίσημα στοιχεία, το χρέος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι το τέλος του 2022 έφτασαν τα 430 εκατομμύρια ευρώ! Βέβαια, τα τελευταία χρόνια η κλεφτο-ΝΔ ήταν πρώτη και με διαφορά από το δεύτερο κόμμα της Ευρώπης στα χρέη, το οποίο ήταν –και εξακολουθεί να είναι- ένα ακόμα «ελληνικό» κόμμα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με χρέος που φτάνει τα 270 εκατομμύρια ευρώ!

Είναι ενδεικτικό, ότι μετά από την κλεφτο-ΝΔ και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ υπάρχει… χάος, καθώς τρίτο κόμμα πανευρωπαϊκά σε χρέη είναι το γερμανικό SPD (με χρέος 48,2 εκατ. ευρώ) και ακολουθούσαν τα δύο ισπανικά κόμματα PSOE, με 40,2 εκατ. ευρώ και PP, με 22,5 εκατ. ευρώ.

Σημειωτέον, ότι ο Καραμανλής παρέδωσε το 2009 την κλεφτο-ΝΔ με χρέος ύψους 103 εκατομμυρίων ευρώ. Μέσα σε 6 χρόνια, ο (φον) Αντωνάκης Σαμαράς το διπλασίασε, φτάνοντάς το 210 εκατομμύρια ευρώ. Το διπλασίασε με τη σειρά του και ο… νοικοκύρης Κούλης Μητσοτάκης, στα 430 εκατομμύρια ευρώ, «φεσώνοντας» τους πάντες και τα πάντα!

Κι έχουμε μπροστά μας διπλές εκλογές, άρα μεγάλα έξοδα, άρα ακόμα μεγαλύτερα χρέη! Ας είναι καλά ο ελληνικός λαός που πληρώνει το «μάρμαρο»!

 

A.B.

Exit mobile version