Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εκλογές στην Κύπρο, οι απατεώνες των εταιρειών δημοσκοπήσεων και η Ελλάδα

Οι εκλογές στην Κύπρο, οι απατεώνες των εταιρειών δημοσκοπήσεων και η Ελλάδα

Στην Κύπρο έγιναν πρόσφατα εκλογές, εκλογές στις οποίες ψηφίζουν περίπου 400 χιλιάδες ψηφοφόροι. Η αποτυχία των εταιρειών δημοσκοπήσεων, που είναι οι ίδιες ή παραρτήματα των εταιρειών που υπάρχουν και στην Ελλάδα, κάτι παραπάνω από εκκωφαντική. Έδιναν στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ 20% και τον έβγαζαν τρίτο ότι δεν θα είναι δηλαδή στο δεύτερο γύρο των εκλογών και αυτός πήρε σχεδόν 30% και είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών! Μιλάμε όχι έπεσαν μία και δύο μονάδες έξω, αλλά δέκα ολόκληρες μονάδες και αυτό σε ένα εκλογικό σώμα μόλις 400.000 ατόμων! Είναι φανερό, λοιπόν, για μία ακόμη φορά ότι παίζουν παιχνίδια στην υπηρεσία του Συστήματος, είναι εργαλεία του Συστήματος και τίποτε άλλο και γι’ αυτό φτιάχτηκαν άλλωστε που αλλού; στην Αμερική, στην σύγχρονη Βαβυλώνα της ψευτοδημοκρατίας. 

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα του 2015 έδιναν στο “ΝΑΙ” 55% και δεν πήρε ούτε 40%! Μιλάμε για κοινούς απατεώνες για τους οποίους θα έπρεπε να είχε επιληφθεί ο νόμος, αλλά ποιος νόμος όταν και αυτός είναι στην υπηρεσία του ίδιου αφεντικού;!… 

Ας έλθουμε στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μέχρι τον Μάρτιο του 2012 δεν μας εμφάνιζαν παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις στις δημοσκοπήσεις και δεν  μας έδιναν ποσοστό εισόδου στην βουλή και πήραμε 7%! Αντίθετα, στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής έλεγαν ότι μπαίνουμε στην βουλή ενώ μας είχαν κόψει και ράψει κουστούμι για να μείνουμε εκτός βουλής. Γιατί το έκαναν αυτό; Μα γιατί είχαν βάλει τους κομματάρχες τους κυρίως η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπαίνει σίγουρα στην βουλή και δώστε κανένα ψήφο στην Νέα Δημοκρατία για να βγει αυτοδύναμη και να μην ξαναέχουμε εκλογές και το σχέδιό τους πέτυχε. 

Μια τεράστια απάτη, λοιπόν, οι περίφημες δημοσκοπήσεις, οι  οποίες απαγορεύεται κανονικά να δίνουν ποσοστά σε κόμματα τα οποία δεν έχουν λάβει μέρος άλλη φορά σε εκλογές και όποτε το κάνουν αυτό κάποιο παιχνίδι παίζουν, παιχνίδι όχι καθαρό. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το κόμμα Αβραμόπουλου, που του έδιναν οι εταιρείες 15% και 20% και δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές; 

Είναι πρόβλημα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων; Ναι είναι! Γιατί επηρεάζουν ένα 30% τουλάχιστον του συνόλου των ψηφοφόρων που ούτε ξέρουν τι ψηφίζουν και γιατί το ψηφίζουν και βεβαίως όλοι αυτοί πηγαίνουν  με τον δυνατό… όπως ακριβώς τα φύλλα τα ξερά που τα παίρνει ο αέρας και τα σκορπάει στους τέσσερις ορίζοντες.

Exit mobile version