Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΛΠΗΣ ΑΛΛΑ ΙΕΡΟΥ ΠΟΘΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η διάκριση των εξουσιών σε ένα ελεύθερο κράτος και η άσκηση των πολιτικών αποφάσεων από το Έθνος στα πλαίσια τού κράτους αποδεικνύουν αληθινή ευρυθμία και ελευθερία κράτους και λαού. Όταν όμως η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία δεσμεύουν η μία την άλλη στις εντολές και τις επιδιώξεις τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, πάσης λογής βαρβάρων και των πολιτικών υπηρετών τους, τότε το κράτος είναι ανύπαρκτο και το Έθνος είναι υπόδουλο.

 

Μάς είπαν ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα είναι τάχα μου εγκληματική συμμορία και δεν μπορεί να συμμετέχει σε εκλογική διαδικασία. Το ψευτορωμέικο καταργεί επί τής ουσίας το συνταγματικό και νομικό δικαίωμα τού τεκμηρίου τής αθωότητας τής Χρυσής Αυγής και θέτει το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα εκτός των εκλογών. Κι αυτό ενώ ήδη στην εκδίκαση τής υπόθεσης στον πρώτο βαθμό η εισαγγελέας τής έδρας, ενάντια στις πιέσεις τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας, είχε γνωματεύσει με σθένος υπέρ τής αθωώσεως τού Κινήματος.

 

Τα κόμματα τού συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου όπως αυτοαποκαλούνται έχουν ανάμεσά τους μέλη και στελέχη με σκληρές και ανήθικες εγκληματικές πράξεις στο ενεργητικό τους ποινικά διαπιστωμένες. Τα αυτοαποκαλούμενα δημοκρατικά κόμματα βαφτίζουν μια προσωπική διαφορά σε πολιτική υπόθεση στην περίπτωση τής Χρυσής Αυγής. Και την ίδια στιγμή αθωώνουν αληθινά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής και τού Έθνους ολάκερου που διαπράττουν μέλη και στελέχη των εκάστοτε κομμάτων εξουσίας. Κι ακόμη οι πολιτικοί τύραννοι τού ελληνόφωνου νεοταξισμού φτωχοποιούν και οδηγούν στον βιολογικό αφανισμό τον Ελληνισμό δίνοντας συγχωροχάρτι στην προδοσία οι ίδιοι οι προδότες.

 

Είναι αυτοί που υπόγραψαν τα μνημόνια ως συνέπεια των δικών τους δανείων που χρέωσαν στον ελληνικό λαό για να δεσμεύσουν την εθνική κυριαρχία και την εξουσία τής Πατρίδος μας στα χέρια των παγκοσμιοποιητών εντολέων τους και γειτονικών βαρβάρων. Είναι οι ίδιοι που γκριζάρισαν το κυριαρχικό καθεστώς των Ιμίων. Αυτοί που πούλησαν το όνομα, δήθεν μακεδονική γλώσσα και την ιστορία τής Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

 

Είναι οι ίδιοι δημοκράτες υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού που άφησαν ανοικτό τον δρόμο σε ψευτομειονοτικούς συλλόγους και πλωτά μέσα των Τούρκων σε Θράκη και Αιγαίο για να φέρουνε με φανερές και κρυφές συνομιλίες την συγκυριαρχία με πάτρωνες τούς ψευτοσυμμάχους. Αυτοί που αδειάζουν από ελληνικό στρατιωτικό εξοπλισμό τα νησιά μας προς την Ουκρανία, αυτοί που αντικαθιστούν τον Ελληνισμό που βιάζουν με τον δημογραφικό μαρασμό με τούς λαθρομετανάστες. Αυτοί που βιάζουν ελληνόπουλα, που ρημάζουν οικογένειες, που αρπάζουν ελληνικά σπίτια τα οποία καταλήγουν σε λαθρομετανάστες.

 

Αυτοί λοιπόν οι καταστροφείς τού Ελληνισμού αποκλείουν το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα από τις ερχόμενες εκλογές φωτογραφικά όταν επικαλούνται την καταδίκη όπως λένε διατελέσαντος κοινοβουλευτικού Αρχηγού τής υποτιθέμενης εγκληματικής συμμορίας και εννοούν τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού μιλούν με θράσος για την επιβολή τού νόμου και των νομοθετικών ρυθμίσεων που ψηφίζουν κοινοβουλευτικά οι ίδιοι.

 

Την ίδια στιγμή ο Άρειος Πάγος στις μέρες μας αναγνωρίζει τις κατασχέσεις σπιτιών από κόκκινα δάνεια που έχουν αγοράσει χρηματοοικονομικά ιδρύματα γιατί αυτό νομοθέτησαν οι πολιτικοί. Ο δε παγκόσμιος οργανισμός υγείας περνάει διεθνή κανόνα «Δικαίου» για την δήθεν παραπληροφόρηση, δηλαδή για την απαγόρευση τής σκέψεως και τής αλήθειας με αφορμή τα γνωστά βιολογικά νεοταξικά όπλα των πανδημιών και των πειραματικών εμβολίων.

 

Ξεχνούν  ωστόσο οι σταυρωτήδες νομοθέτες των καιρών μας μια απαράβατη αρχή που υπαγορεύει η λογική και υποστήριζαν αρχαίοι Έλληνες νομοθέτες. Ηθικός είναι ο νόμος που συντάσσει ηθικός νομοθέτης. Ανήθικος είναι ο νόμος που συντάσσει ανήθικος νομοθέτης. Ο Ηθικός Νόμος διασφαλίζει την ηθική και εθνική υπόσταση, την ευημερία και την ελευθερία Έθνους και Πατρίδος που γκρεμίζει ο ανήθικος νόμος.

 

Στην Ιερή Ελλάδα υπέρτατος είναι ο Αρχέγονος Νόμος τού Έθνους που προασπίζεται την αρτιότητα και την ελευθερία τής Πίστης, τής Πατρίδος και τής Οικογένειας των Ελλήνων. Είναι ο Νόμος που διασφαλίζει την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και ορίζει ως Αληθινό Έλληνα τον Πιστό στο Θεό, το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Το Έθνος των Ελλήνων δεν είναι ζήτημα κάλπης. Είναι ο ορισμός τής Χαλύβδινης Πίστης και ο Εθνικιστικός Αγών για την Ανάσταση τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

Ο εχθρός μας είναι η παγκοσμιοποίηση που υπηρετεί το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας. Η Αληθινή Δημοκρατία είναι οπωσδήποτε Λαϊκή Εθνοκρατία καθώς το Έθνος των Ελλήνων διοικεί το κράτος απόλυτα και ολοκληρωτικά με πνεύμα λυτρωτικό και Επαναστατικό, διότι ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται μήτε σε διεθνιστή μήτε σε Βάρβαρο. Η δε φυσική ηγεσία τής Πατρίδος μας είναι ο Εθνικισμός και ο Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός με Φρουρό ενάντια στους εχθρούς τού Ελληνισμού μας τον Εθνικό Στρατό. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!

Exit mobile version