Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νόμος για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών μας ήτανε γνωστός εδώ και δύο χρόνια

Ο νόμος για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών μας ήτανε γνωστός εδώ και δύο χρόνια

Το τι σχεδίαζαν οι εγκέφαλοι του Μαξίμου και η γιάφκα από κομμουνιστές εκλογομάγειρους, που έχει φτιάξει στου Μαξίμου ο πρωθυπουργός, που δεν έχει καμία άλλη ιδεολογία εκτός από την εξουσία, μας ήταν γνωστό εδώ και δύο χρόνια και για τον λόγο αυτό ξεκαθαρίσαμε σε εύλογο χρόνο ότι θα δώσουμε την μάχη την πολιτική όποτε εμείς θέλουμε και κρίνουμε ότι θα την κερδίσουμε. Δεν θέλαμε να απογοητεύσουμε τους αληθινούς Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες, που αγωνίζονται για Ιδέες και όχι για βουλευτικές έδρες. Άλλωστε στα εφτά χρόνια που ήμασταν στην βουλή είχαμε γνωρίσει πολλούς γυρολόγους των κομμάτων, που μας τριγυρνούσαν μήπως και τους βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας. 

Με το σύνθημα λοιπόν “θέλουμε αγωνιστές και όχι πολιτευτές” γλιτώσαμε από πολλούς γραφικούς τύπους και επικίνδυνα τυχοδιωκτικά στοιχεία, τα οποία πήραν άλλον δρόμο και μας απάλλαξαν από την παρουσία τους! 

Ήταν γνωστό σε μας ότι το 2019 τον Ιούλιο, στις βουλευτικές εκλογές το ποσοστό μας ήταν μεγαλύτερο και ολόκληρο το Σύστημα χρησιμοποιώντας κάθε είδους παρανομία μας οδήγησε στο 2,93%, χρησιμοποιώντας ακόμη και ταπεινές προσωπικές φιλοδοξίες ατόμων καθώς και εξαγοράζοντας άλλους με θέσεις και υποσχέσεις! Ήξεραν λοιπόν τα δύο κόμματα εξουσίας και το ΚΚΕ από κοντά γιατί και αυτό κόμμα εξουσίας είναι, ότι στις επόμενες εκλογές θα ήμαστε πάλι στην βουλή. Μάλιστα, η πρόταση για αθώωση από την Εισαγγελέα στην δίκη μας τους πάγωσε κυριολεκτικά και πίεσαν ασφυκτικά παραβιάζοντας κάθε αρχή δικαίου για την καταδίκη μας. Ταυτόχρονα έπεισαν κάποιους όχι απλά αφελής, αλλά κυριολεκτικά βλάκες όπως αποδεικνύεται από τον βίο και την πολιτεία τους, ότι η αθώωσή μας ήταν βέβαιη! Όλοι αυτοί γνώριζαν ότι το σαπιοκάραβο της κενοδοξίας τους θα ναυαγούσε εάν η Χρυσή Αυγή κηρυσσόταν αθώα γιατί αυτό θα αποτελούσε μία μεγάλη πολιτική δικαίωση για τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Μιχαλολιάκο και θα έδινε και την οικονομική δυνατότητα στην Χρυσή Αυγή να αλλάξει κυριολεκτικά το πολιτικό σκηνικό. Έπρεπε, λοιπόν, να καταδικαστούμε! Από την άλλη πλευρά για αυτούς το καλύτερο σενάριο θα ήταν να πέσει σε ποσοστό η Χρυσή Αυγή προκειμένου να κτυπηθεί ο Μιχαλολιάκος και το κτύπημα αυτό το είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια ρουφιάνοι που παριστάνουν τους ακροδεξιούς, αλλά ταυτόχρονα να πάρει ποσοστό μεγαλύτερο του 3% ώστε να μπορούν και να πλήξουν την ηγεσία του Κινήματος και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τους εξαπάτησαν και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και συνεχίζουν να τους εξαπατούν, αλλά πολύ σύντομα θα φανεί το βρωμικό παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής. 

Μας προκαλεί επίσης κατάπληξη το γεγονός ότι κάποιοι και όχι μόνον “εθνικοπατριώτες”, αλλά και επίσημες γραφίδες του Συστήματος ομιλούν και γράφουν για κατακερματισμό του πολιτικού χώρου δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και της έλλειψης μίας ηγετικής προσωπικότητος, που θα ένωνε τον χώρο αυτό και εκφράζουμε το ερώτημα δεν ήταν ενωμένος ο χώρος αυτός με την Χρυσή Αυγή; Ήταν κατακερματισμένος όταν έπαιρνε 7% και θα ενωθεί τώρα με το 1% και 2% και αγκομαχώντας με τα εικονικά 3%, που δίνουν κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων; 

Είναι σίγουρο ότι η πολιτική δεν τελειώνει στις επόμενες εκλογές. Είναι βέβαιο ότι το εθνικιστικό Κίνημα δεν θα σβήσει με τις απαγορεύσεις των εθνομηδενιστών της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς και του μαρξιστικού ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και πάλι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …

Exit mobile version