Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί του Αμερικανοεβραίου συμβούλου του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ

Όπως όλα δείχνουν, στις 9 Απριλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Ελλαδιστάν. Σύμφωνα δε με «παραπολιτικά» σχόλια των φιλικών προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη ΜΜΕ, την απόφαση έλαβε ο σύμβουλος του Κούλη Σταν Γκρίνμπεργκ. Κι οι αποφάσεις του Γκρίνμπεργκ, είναι «νόμος» για τον Κούλη!

Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς; Κατ’ αρχάς είναι Εβραίος κι απ’ τους δύο γονείς και εξέχων στέλεχος του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ. Είναι παντρεμένος με την γερουσιαστή Ρόζα ντε Λάουρο – με την οποία εικονίζεται να χορεύει βαλς στην φωτογραφία που σας παραθέτουμε.

Έχει σπουδάσει στο Harvard και θεωρείται «γκουρού» της στρατηγικής και της επικοινωνίας, έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του μερικές από τις πιο επιτυχημένες εκλογικές καμπάνιες παγκοσμίως, με «πελάτες» του, τον Νέλσον Μαντέλα (Ν. Αφρική), τον Γκέρχαρντ Σρέντερ (Γερμανία), τον Βάτσλαβ Χάβελ (Τσεχία) και τον Τόνι Μπλερ (Μ. Βρετανία). Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η εκλογή του Κλίντον στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Ανέλαβε» ανεπισήμως τον Κούλη Μητσοτάκη από το 2016, κι επισήμως πριν τις εκλογές του 2019. Θεωρείται -από γνώστες της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας- ως ο «ενδιάμεσος» του Κούλη με τα υπερατλαντικά αφεντικά του, κι ως ο άνθρωπος που αποφασίζει για πολλά, κι όχι μόνο για την ημερομηνία των εκλογών.

Ελπίζουμε, να καλύψαμε την περιέργειά σας στο –διαχρονικό- ερώτημα «ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;»…

 

Α.Β.

Exit mobile version