Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι πολιτικοί εκφραστές τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας μάς λένε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Όταν όμως ο λαός υπόκειται στην διαρκή προπαγάνδα τού ψέματος και η λαϊκή βούληση διαστρεβλώνεται, τότε το καθεστώς οδηγεί εσκεμμένα το Ελληνικό Έθνος στην ομηρεία και τον αφανισμό του.

 

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού ψευτορωμέικου οδηγούν τον Ελληνικό Εθνικισμό στον αποκλεισμό από τις εκλογές διότι επιθυμούν να καταστρέψουν την Ελλάδα απερίσπαστοι, άνευ εθνικής εγέρσεως και αντιστάσεως. Σπέρνουν θύελλες πολιτικές και μεθοδεύσεις ανθελληνικές στηριζόμενοι στη συσκότιση των αληθινών περιστατικών και παράλληλα στο μίσος τους για τον Εθνικισμό μας. Όμως ο Έλλην δεν εγκαταλείπει ποτέ τα παιδιά του και δεν προδίδει τα αθάνατα ιδανικά του. Διότι απέναντι από την προπαγάνδα τού ψέματος παρατάσσεται η προπαγάνδα τής Αγάπης και τής Αλήθειας ως φωτεινός πυρσός.

 

Είναι ένας διαρκής Εθνικιστικός Αγών που βαστάει όρθια την πολιτική επικοινωνία με τον Μαχόμενο Ελληνισμό, σημάνοντας εγερτήριο και προσκλητήριο λύτρωσης τής Πατρίδος μας από τα νεοταξικά δεσμά. Η Ιερή Ελλάς είναι υπόθεση ζωής και διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η χαλύβδινη και ακατάπαυστη Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

 

Στις μέρες λοιπόν τής παγκοσμιοποίησης οι νεοταξίτες τύραννοι προχωρούν στην φτωχοποίηση των λαών και την διάλυση των Εθνών. Ο σιωνιστικός νεοταξισμός και ο διεθνιστικός κομματικός συρφετός φοβούνται τον Ελληνισμό διότι μέσα από το σκοτάδι τής παρακμής από το οποίο προς ώρας παρασύρθηκε με την εξαχρείωση των ηθών, είναι ο ίδιος ακριβώς Ελληνισμός που θα σηκώσει πάλι το κεφάλι ενάντια στους τυράννους όπως πράττει διαχρονικά στην ιστορία του. Αυτή η εθνική ανάκαμψη και η ελευθερία είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν πρόκειται να ανακοπεί και δεν είναι σε καμία περίπτωση ζήτημα μιας απόλυτα ελεγχόμενης κάλπης από τούς σταυρωτήδες τής ζωής.

 

Τούτες τις μέρες είδαμε στο διεθνές μέσο ενημέρωσης Γκάρντιαν ότι κάποιοι ισραηλινοί πράκτορες ελέγχουν λένε στην Ελλάδα την εκλογική διαδικασία. Την ίδια στιγμή κάποιοι πολιτικοί παράγοντες τής ευρωπαϊκής ένωσης κατηγορούν την κυβέρνηση τού κατοχικού πρωθυπουργού Μητσοτάκη για τις αυτονόητες παρασπονδίες και παρανομίες των υποκλοπών, των οικονομικών σκανδάλων και τού περιορισμού στην ελευθερία τού Τύπου. Δεν λέγεται όμως η πάσα αλήθεια ότι αυτές οι δημοκρατικές παραβάσεις γίνονται με την συμμετοχή ολόκληρου τού κομματικού κατεστημένου προκειμένου να δώσουν εξετάσεις στον παγκόσμιο εντολέα τους ενόψει τής μεγάλης τυραννικής συγκυβέρνησης με το δημοκρατικό μανδύα που φέρνουν στις επερχόμενες εκλογές.

 

Τα δεινά που πρόκειται να φέρουν στη ζωή τού Ελληνισμού έρχονται επαυξημένα. Αρκεί να αναφέρουμε τούς πλειστηριασμούς τής πρώτης κατοικίας που έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Παράλληλα ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έρχεται χρονικά όλο και πιο κοντά καθώς η αμερικανική πρεσβεία σε μια ραγδαία εξέλιξη καλεί όλους τούς Αμερικανούς πολίτες που διαμένουν στη Ρωσία να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα.

 

Έχουν λοιπόν το θράσος αυτοί οι ελληνόφωνοι τύραννοι που μετατρέπουν τον Ελληνισμό σε μειοψηφία στην Γη των Πατέρων μας με τούς λαθροεισβολείς και συνομιλούν με Τούρκους και κάθε λογής εχθρούς να προχωρούν στην φίμωση τής φωνής τού Ελληνισμού. Διότι ο Αρχέγονος και γνήσιος Ελληνικός Εθνικισμός, ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η Φωνή η ενιαία όλων των Πιστών Ελλήνων που αγαπούμε τον Θεό, την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα και τα Παιδιά μας.

 

 Όσα ψέματα και όσες απειλές κι αν εκτοξεύσουν εναντίον μας, η Προπαγάνδα τής Αληθινής Ελλάδος θα ξεσκεπάσει τα μηνύματα των καιρών και θα σημάνει το εγερτήριο σάλπισμα για να πραγματοποιήσουμε την ενότητα τού Γένους των Ελλήνων κάτω από τα λάβαρα τής Φυλής μας. Ότι ο μόνος σύμμαχος τής Πατρίδος μας είναι ο Θεός με τον Ενωμένο Πιστό και Εθνικιστή Ελληνισμό μας. Μια και μόνη παράταξη είναι η Ιερή Ελλάς. Και ασφαλής Ελλάς είναι η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά της.

 

Καμία κάλπη δεν πρόκειται να μάς σταματήσει. Εθνική Διαφώτιση, Εθνική Αλληλεγγύη, Εθνική Αντεπίθεση και Νίκη. Τα ψεύδη τού διεθνιστικού ψευτορωμέικου θα συντριβούν. Το Επαναστατικό Πνεύμα τής Ελληνικής Ιδέας θα επικρατήσει και η Αυγή τού Ελληνισμού θα ανατείλει Χρυσή. Ζήτω η Νίκη!!!

 

Exit mobile version