Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρουπακιώτης: Για να πάρει τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκανε τον νόμο η Ν.Δ.

Ρουπακιώτης: Για να πάρει τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκανε τον νόμο η Ν.Δ.

Ευκαιριακή αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου καταλογίζει στην Ν.Δ. ο πρώην υπουργός, προειδοποιώντας ότι «επιχειρούμε να σταθούμε στην κόψη του ξυραφιού».

Πρόθεση μικροπολιτικής και ευκαιριακής αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου, καταλογίζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ο νομικός και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Αυτό που «θέλει η κυβέρνηση είναι να καταπολεμήσει τη Χρυσή Αυγή προσδοκώντας ότι θα συλλέξει τις ψήφους» τόνισε ο κ. Ρουπακιώτης μιλώντας στην ΕΡΤ και υπογράμμισε ότι πρόκειται για νομική ακροβασία.

Οποιαδήποτε σχετική νομοθετική ρύθμιση πρέπει προβλέπει ρητά και ξεκάθαρα ότι αφορά «στο ναζιστικό φαινόμενο» προειδοποίησε ο πρώην υπουργός και υπογράμμισε ότι «δεν έχει δηλωθεί με επίσημο τρόπο, ότι η πρόταση νόμου που θα κατατεθεί και έχει ετοιμαστεί από την κυβέρνηση, αποβλέπει στην καταπολέμηση του νεοναζιστικού μορφώματος. Δεν το έχει πει. Και αυτό είναι αναγκαία προϋπόθεση. Αλλά αντιθέτως ομιλεί για κάθε κόμμα, για κάθε παράταξη η οποία  δεν εξυπηρετεί την ελευθερία του δημοκρατικού πολιτεύματος, και αυτό δεν είναι τυχαίο».

Κατ’ αρχάς ένα συμπέρασμα πολιτικό. Για τiς ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκανε η Νέα Δημοκρατία και νόμο, αλλά και κόμματα στηρίζει και προβάλει κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε… Δεν γνωρίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πριν να γίνει πρωταγωνιστής στην δημόσια ζωή έδινε αγώνα Ιδεολογικό διωκόμενη στο περιθώριο και άντεξε και έτσι θα αντέξει και τώρα γιατί πράγματι όλα είναι στην “κόψη του ξυραφιού” όπως λέει ο κ. Ρουπακιώτης, που θυμίζουμε ότι έχει δημόσια δηλώσει ότι δεχότανε πιέσεις σαν Υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά, να ασκήσει διώξεις στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κατά δεύτερο λόγο για τους χαρακτηρισμούς περί “νεοναζιστικού μορφώματος” κλπ. απαντάμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δήλωνε και δηλώνει Κίνημα Εθνικιστικό, αληθινά λαϊκό και αντικαπιταλιστικό όχι σαν κάποιους αριστερούς όπως ο Ρουπακιώτης, που κάνουν τους αντικαπιταλιστές και υπογράφουν μνημόνια.. ή σαν τον Παπαδημούλη που έχει καμιά τριανταριά διαμερίσματα από τα λεφτά της Ευρωβουλής…

Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού το έχουν όλοι. Μπορείς θαυμάσια να είσαι άντρας, που λέει ο λόγος, και να δηλώνεις γυναίκα και το αντίθετο, αλλά από τα πολλά ψέματα η προπαγάνδα οδήγησε στο σημείο την Εισαγγελέα της δίκης μας, που δεν κρύβει τα αριστερά της φρονήματα να πει ότι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως φασίστες εννοώντας τους Χρυσαυγίτες και όταν της ετέθη το ερώτημα ποιοι αυτοπροσδιορίζονται φασίστες; Είπε όπως γράφουν οι εφημερίδες! Μιλάμε για μία χώρα την θλιβερή Ελλάδα του 2023 το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης όπου τα ορφανά του Μαρξ παριστάνουν ακόμη και τους δικαστές. Το μόνο που τους λείπει είναι να βάλουν ένα μεγάλο σφυροδρέπανο στις αίθουσες των δικαστηρίων και γιατί όχι και μία πολύχρωμη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ, αφού ως γνωστόν και αυτοί έχουν δικαίωμα να μας δικάζουν, δηλαδή να μας καταδικάζουν για να γίνουμε συγκεκριμένοι.

Exit mobile version