Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ Ή ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η σήψη, η διαφθορά και η υποταγή συνειδήσεων και εθνικής κυριαρχίας έχουν επικρατήσει παντού. Το άνομο χρήμα και ο ανήθικος νεοταξισμός προχωρούν στον σταδιακό ενταφιασμό των δήθεν ελεύθερων Εθνών. Ήδη η κοινωνική ζωή έχει μετατραπεί σε μια φυλακή δίχως κάγκελα με υποταγμένες ανθρώπινες συνειδήσεις. Τα επιδόματα τής πείνας και οι μισθοί οριακής επιβίωσης κλείνουν στόματα ακόμη κι όταν η αλαζονεία κυβερνάει την άλλοτε κυρίαρχη Ελληνική Συνείδηση.

 

Τα κόμματα τού ξενοκίνητου δημοκρατικού τόξου που ζητούν από τον λαό να κάνει οικονομία σίτισης, ενέργειας και χρημάτων παρουσιάζονται με τεράστιες ταμειακές ζημίες στην κορυφή τής Ευρώπης. Αν υπήρχε στοιχειώδης εφαρμογή νόμου και φιλότιμο, τότε τα κόμματα που διώκουν το Εθνικό Φρόνημα θα είχαν κλείσει προ πολλού. Πως να γίνει όμως αυτό όταν τα εθνικά εγκλήματα που εκτελούν οι προδότες τού σιωνιστικού νεοταξισμού ως πολιτικά μέτρα ορίζουν τα όρια τής νομιμότητας;

 

Παράλληλα οι καταγγελίες για τεράστια οικονομική ζημία από τις απευθείας αναθέσεις των πολιτικών στις τσέπες και τα θησαυροφυλάκια των ευνοημένων τους χρηματοδοτών δίνουν και παίρνουν μεταξύ των ελληνόφωνων κομματικών οργάνων τής παγκοσμιοποίησης. Καταγγέλλοντες και καταγγελλόμενοι οδεύουν ωστόσο στην συγκρότηση μεγάλης οικουμενικής συγκυβέρνησης.

 

Αυτοί που βιάζουν και αντικαθιστούν τον Ελληνισμό με λαθραίους γυρολόγους, αυτοί που κλέβουν σπίτια ελληνικά με τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύφων, αυτοί οι ίδιοι εξοντώνουν ένα ολόκληρο Έθνος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα εθνικά μας ζητήματα αφού η Γη των Πατέρων μας δεν μάς ανήκει και έχει βγει στο σφυρί των αντίχριστων λωποδυτών τής οικουμένης. Βίοι παράλληλοι διαμορφώνονται σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη.

 

Η ψηφιοποίηση των συναλλαγών έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και η έλλειψη ρευστότητας ανοίγει το δρόμο στην παγκόσμια κρίσης εξόφλησης των ομολόγων. Μετά από τον κορονοϊό με τα δήθεν υγειονομικά και καθαρά περιοριστικά μέτρα, την καταστροφή τής παραγωγής και την επισιτιστική κρίση ακολουθούν τώρα τα επόμενα δύο στάδια. Η παγκόσμια φτωχοποίηση και η επέκταση και γενίκευση τού πολέμου.

 

Ο Παγκόσμιος πόλεμος θα επέλθει όταν οι αντίχριστοι σιωνιστές και οι δημοκράτες συνεργάτες τους ενοποιήσουν τα ανά την Γη πύρινα μέτωπα που έχουν δημιουργήσει σε ένα ενιαίο και κοινό μέτωπο για την κατάληψη τής παγκόσμιας εξουσίας. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο η σύγκρουση προεκτείνεται βήμα προς βήμα από τις ΗΠΑ μετά το ρωσοουκρανικό πεδίο στο πεδίο των έκρυθμων σχέσεων με την Κίνα με αφορμή τον έλεγχο τής Ταϊβάν. Οι δε Γερμανοί τού ιδίου πάντοτε δημοκρατικού τόξου μάς λένε ότι θέλουν να δουν γερμανικές στολές στα σύνορα με τη Ρωσία. Αυτοί είναι οι ψευτοσύμμαχοι που διαχρονικά αιχμαλωτίζουν με τούς ελληνόφωνους πολιτικούς την Πατρίδα τού Φωτός, την Ιερή Ελλάδα μας στα σκοτεινά σχέδια των εχθρών Θεού και Ανθρώπου.

 

Την ίδια στιγμή οι έως χθες πληγέντες εκ τού σεισμού Τούρκοι δεσμεύουν ελληνικά χωρικά ύδατα, συγκεκριμένα μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν άσκηση μη επανδρωμένων αεροσκαφών τού τουρκικού πολεμικού ναυτικού. Όταν οι αρμόδιες ελληνικές αρχές απαίτησαν με οδηγία την μη παραβίαση των 10 ναυτικών μιλίων, οι Τούρκοι απάντησαν ότι δεν υπάρχει τάχα μου ανάλογος ελληνικός εναέριος χώρος και η άσκηση θα γίνει στα έξι μίλια από τις ακτές των νησιών μας. Κι εδώ έρχεται στο νου μου η σχετική προφητεία των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας για το θερμό επεισόδιο που θα κάνουν οι Τούρκοι στα έξι μίλια και πως όταν γίνουν κουβέντες για την οριοθέτηση των μιλίων θα πλησιάσει η ώρα τού πολεμικού χτυπήματος.

 

Ο εχθρός τής παγκοσμιοποίησης έκρουσε την θύρα τής ανακατώσεως των Εθνών. Οι συμβιβασμένοι δεν έχουν μέλλον και η ολιγωρία είναι σφάλμα θανάσιμο. Ο Ελληνικός Εθνικισμός εγείρεται ως η Φωνή τού Ενωμένου Ηγεμονικού Ελληνισμού και τής Ακατάλυτης ημών Πίστης στο Θεό και την Ελληνική Φυλή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο Θεός και Φρουρός των εθνικών μας τειχών είναι ο Ανίκητος Εθνικός Στρατός. Το Εθνικό Φρόνημα και η Εθνική μας Αλληλεγγύη είναι ο καταστατικός χάρτης τής Ιερής Ελλάδος μας. Το μεγάλωμα και η ισχυροποίηση τής Πατρίδος μας συνιστούν την ακατάλυτη εθνική μας ασφάλεια.

 

Η παγκοσμιοποίηση θα θαφτεί στα πολεμικά ερείπια που φέρνει. Η δική μας απάντηση είναι ο Πανελληνισμός, η κοινή πολιτική πορεία και συστράτευση των Εθνικών μας Κοινοτήτων όπου γης με αφετηρία την ίδια την Μητέρα Ελλάδα. Σπάμε τα δεσμά τού νεοταξισμού και τού διεθνισμού και στηριζόμαστε αποκλειστικά στις Παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στα οικονομικά και γεωπολιτικά μας χαρίσματα. Βαδίζουμε στην κατάκτηση τής ελευθερίας πάσης γης και ψυχής Ελληνικής. Γινόμαστε ένα ενιαίο και ομόψυχο Εθνικό Σώμα και Ακατάλυτο Στράτευμα τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού.

 

Στην οικονομία δίνουμε ζωή στην παραγωγή και τη βιομηχανία με την χρήση ελληνικών χεριών και ελληνικού νομίσματος. Στην κοινωνία αναζωπυρώνουμε την Ελληνική Οικογένεια για την Ελλάδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Και στα εθνικά μας ζητήματα πραγματώνουμε την Μεγάλη Ιδέα με την ελευθερία ελληνικών εδαφών και την σύνδεση των Εθνικών μας Κοινοτήτων με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας. Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός με την Ελλάδα μας στην ηγεσία των ελεύθερων Εθνών.

 

Exit mobile version