Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 “Μένουμε Ευρώπη παραμένουμε προτεκτοράτο”. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ 

 “Μένουμε Ευρώπη παραμένουμε προτεκτοράτο”. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ 

Ολοσέλιδο δημοσίευμα με τον τίτλο “Προκαλούν οι χρυσαυγίτες” δημοσίευσε η καταχρεωμένη φυλλάδα του χρεωκοπημένου πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΗ Χατζηνικολάου, η οποία συστηματικά συκοφαντεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και πολλά χρόνια.

Θα έπρεπε να ξέρουν τα ορφανά του Στάλιν, που θαυμάσια συνεργάζονται με τους φιλελεύθερους, που χωρίς πρόβλημα μπορούν να παριστάνουν τους “δημοκράτες”, ενώ είναι οι μεγαλύτεροι λογοκριτές, ότι η ελευθερία του λόγου είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα ακόμη και για καταδικασμένους τελεσίδικα αρκεί να μην παραβιάζει τον νόμο και να μη προτρέπει σε πράξεις βίας. Και σε καμία περίπτωση στην ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία είναι νόμιμο κόμμα και δεν έχει τεθεί εκτός νόμου, δεν υπήρξε ποτέ παραβίαση του νόμου. Όσο για τα κείμενα του παλαιού Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και Ιδρυτή της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Μιχαλολιάκου είναι όλα στην διάθεση των αρχών, οι οποίες τα μελετούν προσεχτικά, είναι βέβαιον και δεν βρίσκουν τίποτε παράνομο. Αλλοιώς θα ασκούσαν διώξεις… 

Πράγματι, σε ένα απ’ αυτά υπάρχει το σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη παραμένουμε προτεκτοράτο”. Δυστυχώς αυτό το σύνθημα επιβεβαιώνεται όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη γιατί αυτή η Ευρώπη του “μένουμε Ευρώπη”, δεν είναι τίποτε άλλο από μία συμμορία τοκογλύφων δουλικά υποτεταγμένη στην νέα Βαβυλώνα των ΗΠΑ. 

Exit mobile version