Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σιωνισμός σκοτώνει κι ο κόσμος το βουλώνει!

Σε δολοφονικό αμόκ βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι σιωνιστές και σκοτώνουν αβέρτα άμαχο πληθυσμό! Προ ολίγων ημερών, χτύπησαν με πυραύλους την σεισμόπληκτη Συρία, στην συνοικία Καφρ Σούσα της Δαμασκού, με απολογισμό 15 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς το Ισραήλ εξαπολύει πολύ συχνά πυραυλικές επιθέσεις στη Συρία, υποστηρίζοντας ότι στοχεύει… φιλοϊρανούς μαχητές.

Χθες, χτυπήθηκε από στρατιώτες του σιωνιστικού τρομοκράτους η Ναμπλούς, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, με απολογισμό δέκα νεκρούς και πάνω από εκατό τραυματίες, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση!

Πρόκειται για την πλέον αιματηρή επιδρομή στην Δυτική Όχθη τουλάχιστον από το 2005, ανάλογη με αυτή της 26ης Ιανουαρίου στη Τζενίν, επίσης στην Δυτική Όχθη, στην οποία σκοτώθηκαν δέκα Παλαιστίνιοι.

Κοινό δε χαρακτηριστικό όλων των δολοφονικών επιδρομών του τρομοκράτους του Ισραήλ, είναι η σιγή των «ευαίσθητων», «δημοκρατών» και «ανθρωπιστών» της παρηκμασμένης Δύσης για τα εγκλήματα. Βλέπετε, στην Συρία και την Παλαιστίνη, είναι οι «καλοί» που σκοτώνουν!

 

A.B.

Exit mobile version