Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

 

Τα πλοκάμια τής παγκοσμιοποίησης έχουν απλωθεί ασφυκτικά στην κοινωνία των Εθνών. Οι πολιτικές πιέσεις για την ουσιαστική κατάργηση των εθνικών συνόρων και των ανθρωπίνων ελευθεριών προκύπτουν μέσω τής μεθοδευμένης φτωχοποίησης και των γεωπολιτικών συγκρούσεων. Οι πολιτικοί τής κρατούσας αστικής δημοκρατίας προβάλλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση ως την μόνη λύση τάχα μου στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιουργούν.

 

Η δέσμευση τής οικονομικής ρευστότητας στα χέρια διεθνών κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων υπήρξε το αποτέλεσμα τής εκχώρησης τού τραπεζικού τομέα στα σιωνιστικά κεφάλαια. Η διάλυση τής παραγωγικής μηχανής ξεκίνησε με την εγκατάλειψη τής πρωτογενούς παραγωγής και τού χωραφιού μέσα από επιδόματα που οδήγησαν στην αστυφιλία. Στη συνέχεια ακολούθησε η πτώση τής ελληνικής βιομηχανίας και η επέλαση των πολυεθνικών εταιριών. Το Εθνικό Προϊόν και το εθνικό εισόδημα υπέστησαν δραματική μείωση και στις μέρες μας η επιβολή των δήθεν υγειονομικών μέτρων τού κορονοϊού ολοκλήρωσαν το χάος.

 

Η επισιτιστική και ενεργειακή κρίση προέκυψε και επεκτάθηκε ως απόρροια των περιοριστικών μέτρων στην κίνηση των αγαθών με αφορμή το ρωσοουκρανικό ζήτημα. Η αποδόμηση τού Εθνικού κράτους και τής εθνικής οικονομίας στην Πατρίδα μας ξεκίνησε από την εγκατάλειψη τής επαρχίας με την πολιτική των επιδομάτων και των δανείων, συνεχίστηκε με τα μνημόνια, την εκχώρηση τής εθνικής κυριαρχίας και την δέσμευση των ορυκτών και υδάτινων γεωφυσικών μας πόρων και κατέληξε στην εμπλοκή τού ψευτορωμέικου στις διεθνείς γεωπολιτικές συγκρούσεις.

 

Στις μέρες μας οι προδότες ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας φτάσανε στο σημείο να μιλούν ανοικτά υπέρ τής συνεκμετάλλευσης τού Αιγαίου με τούς Τούρκους και κατά τής επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, όπως μάς αναγνωρίζει το δικαίωμα αυτό το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας. Το Αιγαίο και οι υδροφόροι ορίζοντες τής Πατρίδος μας στο σύνολό τους σφύζουν από τεράστιες ποσότητες πετρελαίου, φυσικού αερίου και ποικίλων άλλων πλουτοπαραγωγικών πόρων. Όμως οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι με τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους λεηλατούν την Ιερή Ελλάδα μας οδηγώντας στην φτώχεια το λαό μας.

 

Ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών ήρθε τούτες τις μέρες στην Αθήνα και συνομίλησε με την προσκυνημένη πολιτική ηγεσία όλου τού δημοκρατικού ψευτορωμέικου τόξου για τα ελληνοτουρκικά και τις αξιώσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και τη Θράκη, για τις αμερικανικές αξιώσεις και επιδιώξεις στα διμερή ζητήματα, τις διευκολύνσεις που απαιτούν στο ρωσοουκρανικό ζήτημα, τις ζώνες κυριαρχίας που έχουν εγκαταλείψει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί. Η γεωπολιτική κατάσταση και η δέσμευση τής Πατρίδος μας στις εξοπλιστικές και διαμετακομιστικές ανάγκες των ψευτοσυμμάχων επικράτησαν στις συζητήσεις.

 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση τής Πατρίδος μας που υποτίθεται ότι διαφωνούν μπρος στον ελληνικό λαό, μπροστά στα νεοταξικά αφεντικά τους τα βρίσκουν σε όλα, με το ΚΚΕ να προσποιείται τον δήθεν αντιδραστικό που διαδηλώνει τάχα μου ενάντια στις νατοϊκές επιδιώξεις. Οι κομουνιστές ωστόσο συμφωνούν στις συνευρέσεις με τούς Τούρκους, στη συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας, στην αλλοίωση τού Εθνικού μας Κράτους. Οι κατά καιρούς πολιτικές διαφωνίες συνεισφέρουν απλώς μια πολιτειακή ανωμαλία ενόψει μιας στημένης εκλογικής μάχης που οδηγεί σε μια προκαθορισμένη οικουμενική κυβέρνηση οδυνηρών μέτρων για τον Ελληνισμό μας.

 

Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση είναι ο εχθρός και σαρώνει παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται πλέον προ των πυλών. Ο Αμερικανός Πρόεδρος στην επίσκεψή του στην Ουκρανία δήλωσε στους Ουκρανούς ότι μαζί θα πολεμήσουν τούς Ρώσους. Η Κίνα δηλώνει την υποστήριξή της στην Ρωσία και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν θέτει σε ετοιμότητα μάχης τις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις. Τα δε ουκρανικά στρατεύματα κινούνται στα σύνορα με την ρωσόφωνη Υπερδνειστερία στα εδάφη τής Μολδαβίας. Ακόμη και η υποτιθέμενη εθνικίστρια Μελόνι κοιτάει προς το μέρος των Ουκρανών.

 

Στην Πατρίδα μας το ψευτορωμέικο ξοδεύεται με τα επιδόματα πείνας προκειμένου να κρατήσει υπάκουο και φρόνιμο τον Ελληνικό λαό στην φτωχοποίηση και την υποταγή στους σταυρωτήδες τής παγκοσμιοποίησης. Τα εμβολιαστικά κατασκευάσματα ένεκα τού κορονοϊού συνεχίζουν να προκαλούν οδύνη και πληγές. Η ψηφιοποίηση των συναλλαγών και τού ανθρώπινου προσώπου αλλοιώνουν την ελευθερία και την ιδιωτικότητα των επιλογών και των κινήσεων των πολιτών. Παράλληλα έρχεται η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα πολλαπλής χρήσης με ατομικό προσωπικό αριθμό αναγνώρισης. Ήδη οι σιωνιστές τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ μιλάνε για την αντίχριστη ενσωμάτωση τής τεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα.

 

Ο εχθρός μας είναι η παγκοσμιοποίηση. Όλοι πλέον ξέρουμε γιατί το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο θέλει τον αποκλεισμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τού Ελληνικού Εθνικισμού από τις πολιτικές εξελίξεις. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε την διαμόρφωση ενός Ισχυρού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Η παγκοσμιοποίηση και τα διεθνιστικά της ενεργούμενα δεν έχουν καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα μας. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Ο γεωφυσικός παράγοντας, η Εθνική εργασία, η εθνική μας οικονομία υπηρετούν αποκλειστικά την ανάπτυξη και την αυτάρκεια τού Ελληνισμού μας. Η επιστροφή μας στο Ελληνικό νόμισμα και ο Εθνικός έλεγχος τού τραπεζικού παράγοντα είναι απόφαση πάγια τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Ο πλουτοπαραγωγικός παράγοντας, η Ελληνική Βιομηχανία και ο πρωτογενής μας παράγοντας θα ενεργοποιηθούν με το ζωντάνεμα τής Πατρίδος μας έως το τελευταίο νησί και χωριό. Οι δε γεωπολιτικές ζώνες τής εθνικής μας κυριαρχίας θα επεκταθούν και θα αξιοποιηθούν στο ακέραιο.

 

Οι πολεμικές ενέργειες των ψευτοσυμμάχων και των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων δεν πρόκειται να μάς βρουν συμμέτοχους σε καμία περίπτωση. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς μας δεν παραχωρεί ούτε μια πέτρα Ελληνική. Αναζωπυρώνουμε την Μεγάλη Ιδέα τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού μας και αξιώνουμε την απελευθέρωση πάσης προσωρινά αλύτρωτης Ελληνικής Πατρίδος. Ο Ανίκητος Ενωμένος και Πιστός Ελληνισμός μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας και ο Εθνικός Στρατός μας θα αναστήσουμε την Αληθινή Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ιδού η οδός για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

Exit mobile version