Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσε Γκεβάρα της πλάκας που λέγεται Τσίπρας θα κάνει πάλι τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό; 

Ο Τσε Γκεβάρα της πλάκας που λέγεται Τσίπρας θα κάνει πάλι τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό; 

Μεγάλη η δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού από την διακυβέρνηση Μητσοτάκη παρ’ όλα τα αντίθετα δείγματα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, των οποίων η εγκυρότητα είναι για τα πανηγύρια όπως απόδειξαν και τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών στην Κύπρο. 

Έχει όμως ένα μεγάλο όπλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατ’ επέκτασιν η Νέα Δημοκρατία. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι εξαιρετικά λίγος έτσι ώστε να επωφεληθεί της ανεπαρκούς διακυβερνήσεως της χώρας από την ομάδα του Μαξίμου. Πέραν όλων των άλλων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι είναι καλός κομμουνιστής και αυτό ίσως για να ευχαριστήσει την σύζυγό του, η οποία και τον μύησε στην ΚΝΕ.

Σε μεγάλη καθημερινή εφημερίδα, στην στήλη των επιστολών, αναφέρει αναγνώστης της τον διάλογο ενός οπαδού της αριστεράς με τον πράγματι και πανέξυπνο και θυμόσοφο καπετάν Γιώτη κατά κόσμον Χαρίλαο Φλωράκη, ο οποίος είχε ως εξής: 

“Καλά Χαρίλαε, αυτός ο Τσίπρας δείχνει χαρισματικός και τόσο νέος. Πως τον άφησες να φύγει από το κόμμα; 

-Αν η κατάργηση της γραβάτας είναι επαναστατική αλίμονο στις γραβάτες”.

Η επιμονή, λοιπόν, του Τσίπρα να παριστάνει τον Τσε Γκεβάρα της Κυψέλης, κατά το ο γίγας της Κυψέλης, ασφαλώς και του στερεί ψήφους.

Από την άλλη πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την τύχη και φρόντισε για αυτό να μην υπάρχει στα δεξιά του ένας πολιτικός που θα μπορούσε να του στερήσει αρκετούς ψήφους… όπως συνέβαινε τα περασμένα χρόνια! 

Exit mobile version