Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν ήξεραν ότι ήμασταν “ναζιστές” και για αυτό μας ψήφιζαν!

Δεν ήξεραν ότι ήμασταν “ναζιστές” και για αυτό μας ψήφιζαν!

Ωραίο το παραμύθι των εργολάβων της ενημέρωσης για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την επιτυχία της επί μία δεκαετία, αλλά δεν έχει δράκο! Βγαίνουν τώρα και λένε ότι παίρναμε τους ψήφους που παίρναμε και μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, που ξεπέρασαν και το μισό εκατομμύριο, γιατί ο λαός δεν ήξερε ότι είμαστε “ναζιστές”! 

Κατ’ αρχάς σε μια εποχή που ένας άνδρας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται σαν γυναίκα και μία γυναίκα σαν άνδρας ή ακόμη και σαν φύλου ουδετέρου (το Γιάννης, το Ελένη), σε αυτήν την εποχή λοιπόν, όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται σε εμάς τους Χρυσαυγίτες που δηλώνουμε Εθνικιστές δεν μας αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα! Πέραν αυτού όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που οι απατεώνες των φυλλάδων και των καναλιών αποκρύπτουν βασιζόμενοι στο γεγονός ότι με τις συνεχείς κωλοτούμπες τους έχουν χαζέψει έναν ολόκληρο λαό, που δεν ξέρει που πάει και που βρίσκεται. Για όσους δεν το ξέρουν λοιπόν, από την δεκαετία του ’90 ακόμη είκοσι και πλέον χρόνια, πριν τις εκλογές του 2012, οι φυλλάδες και τα κανάλια με πρώτη αφορμή το χαράκωμα-μαϊμού της μαθήτριας, που ήταν τελικά τατουάζ που έγινε με την θέλησή της, με έναν αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο από δήθεν χρυσαυγίτες, δεν έχαναν ευκαιρία να λένε ότι οι χρυσαυγίτες είναι “ναζιστές”! Άρα ο λαός ήξερε πολύ καλά τι ψήφιζε. Και υπήρχαν δύο περιπτώσεις. Η μία να μας ψήφιζε γιατί ήμασταν “ναζιστές” και η άλλη γιατί πολύ απλά δεν πίστευε τα ψέματα των φυλλάδων και των καναλιών! 

Το παραμύθι ότι ξαφνικά το 2019 οι μισοί οπαδοί μας περίπου ανακάλυψαν ότι ήμαστε “ναζιστές” και δεν μας ψήφισε δεν στέκει. Αυτό που στέκει είναι ότι οι κομματάρχες της Ν.Δ. τάξανε ρουσφέτια και διορισμούς κάποιοι νοθεύσανε τα ψηφοδέλτια και κάποιοι χάκερ μαγειρέψανε τα αποτελέσματα. Αυτή είναι η αλήθεια κι όλα τα άλλα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένα μπαλόνι που ξαφνικά ξεφούσκωσε, ότι μας κατάλαβε ο κόσμος και μας εγκατέλειψε είναι χοντροκομμένα ψέματα. Άλλωστε μη ξεχνούν ότι με την πιο σκληρή και πολύπλευρη πίεση πήραμε 2,93%…! 

Exit mobile version