Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και συνοριοφύλακες με σύμφωνο συμβίωσης

Και συνοριοφύλακες με σύμφωνο συμβίωσης

Η κοινωνία προχωρεί και ο αντιρατσισμός θριαμβεύει. Οι “κακοί” Χρυσαυγίτες είναι πλέον έξω από την βουλή και μέσα στην φυλακή και έτσι όλα τα λουλούδια ανθίζουν από τουλίπες χρωματιστές και χαρωπές μέχρι γαρίφαλα κόκκινα που θυμίζουν κάτι μεταξύ γκέυ πράιντ και αγώνα για τον σοσιαλισμό. 

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, προσέλαβε πρόσφατα για να φυλάνε τον Έβρο η ΕΛ.ΑΣ. 250 συνοριοφύλακες. Πριν την πρόσληψη τους είχαν φοιτήσει στην Σχολή της Αστυνομίας στο Διδυμότειχο, όπου επλέχθησαν απ’ ό,τι φαίνεται διάφορα ειδύλλια μεταξύ των υποψηφίων να φυλάξουν τα σύνορά μας.

Σύμφωνα με τον νόμο για συνυπηρέτηση των δημοσίων υπαλλήλων ένα ζευγάρι έχει πλεονέκτημα στην επιλογή της πόλεως στην οποία θα υπηρετήσει. Ανάμεσα στις αιτήσεις για συνυπηρέτηση υπήρχε κι ένα ζευγάρι συνοριοφυλάκων, το οποίο είχε το χαρακτηριστικό ότι και τα δύο μέλη του ζεύγους ήταν άντρες, οι οποίοι είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης! Και τι να πει κανείς γι’ αυτό όταν αναλόγου επιλογής σεξουαλικής έχουμε και δημόσιους λειτουργούς σε θέσεις κρίσιμες του κρατικού μηχανισμού, οι οποίοι μάλιστα βγαίνουν και υπερηφανεύονται για την επιλογή τους. 

Εκεί μας οδήγησε η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. – ΛΟΑΤΚΙ, την οποία ψήφισαν πολλοί εθνικόφρονες προκειμένου να μην έρθει η κακή αριστερά και οι οποίοι γύρισαν την πλάτη στην Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν η μόνη που μπορούσε να αντιδράσει και να αντισταθεί στα αντεθνικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης, που θέλει τα πάντα ισοπεδωμένα.

Exit mobile version