Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πογκρόμ κατά Παλαιστινίων στην Χαουάρα

Μια από τις συνήθεις διηγήσεις των σιωνιστών για τα παρελθόντα χρόνια, είναι τα «πογκρόμ» που υπέστησαν. Η λέξη «πογκρόμ» προέρχεται από το ρήμα громить της ρωσσικής γλώσσας, που σημαίνει «προκαλώ όλεθρο, συντρίβω» και ιστορικά περιγράφει τις βίαιες επιθέσεις των ντόπιων πληθυσμών διαφόρων χωρών κατά των Εβραίων – και κυρίως στην Ρωσσική Αυτοκρατορία, την περίοδο 1881-1884, μετά την δολοφονία του τσάρου Αλεξάνδρου Β΄ από εβραιοκομμουνιστές τρομοκράτες.

Στην εποχή μας, αυτοί που ωρύονται πως μια φορά κι έναν καιρό ήταν θύματα «πογκρόμ», έγιναν θύτες!
Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, μανιασμένος όχλος αποτελούμενος από περίπου 400 σιωνιστές εποίκους, εφόρμησε στη Χαουάρα, μια μικρή παλαιστινιακή πόλη στη βόρεια Δυτική Όχθη. Πυρπόλησαν περίπου 30 κατοικίες και περισσότερα από 100 αυτοκίνητα, προκάλεσαν ζημιές σε εκατοντάδες άλλες κατοικίες με πέτρες και απειλούσαν με λιντσάρισμα όποιον Παλαιστίνιο επιχειρούσε να προστατεύσει την ζωή και την περιουσία του!

Οκτώ από τους σιωνιστές – πογκρομιστές «συνελήφθησαν» εικονικά από τις ισραηλινές αρχές, αλλά μετά από λίγη ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν αρκετοί υπουργοί της σιωνιστικής κυβέρνησης είναι και οι ίδιοι έποικοι στα παλαιστινιακά εδάφη;

Α.Β.

Exit mobile version