Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ώρα τής υπέρτατης κρίσης πλησιάζει. Οι ελληνόφωνοι εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης έχουν λάβει την εντολή σχηματισμού τής τυραννικής διακυβέρνησης στην Ιερή Ελλάδα μας από τούς σκοτεινούς εντολείς τους. Η επόμενη κυβέρνηση τής  κατοχικής αστικής δημοκρατίας που έρχεται είναι ευρύτατου οικουμενικού κομματικού χαρακτήρα. Το πίστευα εξ αρχής και το σημείωνα ακόμη κι όταν οι υποτιθέμενες διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης θόλωναν τα νερά με αφορμή τις λεγόμενες υποκλοπές και παρακολουθήσεις.

 

 Ήταν τότε που όλοι είχαν τεθεί αναμεταξύ τους σε καθεστώς παρακολούθησης προσποιούμενοι τάχα μου τούς ανήξερους για να ξεγελάσουν το λαό και να δώσουν εξετάσεις στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Τώρα πλέον τα προσχήματα πέσανε και η παρέμβαση τού Πολάκη διευκόλυνε τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προσεγγίσει πιο καθαρά τις ούτως ή άλλως κοινές ιδεολογικές γραμμές που τον ενώνουν με την Νέα Δημοκρατία.

 

Οι αναφορές σε κοινές και παράνομες μεθοδεύσεις συμφερόντων εκ μέρους δικαστικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών έδωσαν το βήμα στον ΣΥΡΙΖΑ να επικαλεστεί την θεσμική αντιμετώπιση τού θέματος. Άλλωστε παρεμβάσεις συγκεκριμένων στυλοβατών και χορηγών τού πολιτικού συστήματος υπήρχαν ακόμη κι όταν ο ένας παράγοντας στήριζε τις ενέργειες τού άλλου στα δήθεν υγειονομικά μέτρα τού κορονοιού που διέλυσαν οικονομία και ανθρώπινες ελευθερίες χωρίς να αντιδράσει τότε κανείς.

 

Τώρα λοιπόν οι αντιδράσεις είναι προσχηματικές από όλους τούς κομματικούς εκφραστές του συστήματος προκειμένου να υποχρεώσουν τον ελληνικό λαό να υποταχθεί στην οικουμενική συνύπαρξη εκείνων που φέρνουν συμφορές για το Έθνος μας. Οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές εντολείς έχουν απαιτήσει την μεγάλη οικουμενική συγκυβέρνηση. Τώρα οι δήθεν πολιτικοί αντίπαλοι μάς λένε τα επόμενα βήματα τού αφελληνισμού που θα ακολουθήσουν για την εξάλειψη τού Ελληνικού Έθνους.

 

Ο αριστερός Κοτζιάς δηλώνει πως το κατοχικό καθεστώς τους πρέπει να ενσωματώσει όλους τούς μετανάστες, ακόμη και τούς παράνομους. Με την διαφορά βέβαια ότι όλοι όσοι έχουν έρθει πέρασαν παράνομα τα σύνορα ως λαθροεισβολείς, οι δε παρανόμως νομιμοποιηθέντες για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές και τον Πιστό Ελληνισμό ουδέποτε πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί.

 

Οι προδότες πολιτικοί τού ψευτορωμέικου έχουν επαναφέρει τα παλαιά δελτία σίτισης τού μεταπολεμικού κράτους ως επιδόματα, διαβατήρια και καλάθια σίτισης των ελληνικών νοικοκυριών σε περίοδο τάχα μου ελευθερίας. Και τώρα προχωράνε στην μεταβίβαση τής Πατρίδος μας στην παγκοσμιοποίηση και την ξενοκρατία όταν ο Ελληνισμός πεθαίνει από την υπογεννητικότητα, με την Γη του παράλληλα να δίδεται εκ νέου στους εχθρούς του. Ήδη ακούσαμε από τούς ψευτοπατριώτες να δηλώνουν απερίφραστα ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να αποδεχτούν την συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου με τούς Τούρκους, αρνούμενοι παράλληλα την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια που μάς δίδει το διεθνές δίκαιο τής θαλάσσης.

 

Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέικου αγαπημένε μου και χιλιοπροδομένε ελληνικέ λαέ μάς κλέβουν το ψωμί, την στέγη, την εργασία, την ζωή και την Πατρίδα. Ελληνικά σπίτια κατάσχονται και ψυχές ελληνικές βιάζονται. Παράλληλα το στημένο φαινόμενο τής υποτιθέμενης κλιματικής κρίσης με τούς αεροψεκασμούς βαρέων χημικών μετάλλων στους αιθέρες συνεχίζει να κλιμακώνεται επικίνδυνα. Τα φαινόμενα των νεοταξικών παρεμβάσεων με ειδικά αεροσκάφη έχουν επιβεβαιωθεί από αδέσμευτους επιστήμονες που μιλάνε για την πρόκληση γεωφυσικών μεταβολών με παρεμβάσεις επικίνδυνες στην ανθρώπινη υγεία και την φύση.

 

Όμως οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι που μιλάνε για την μείωση τού πληθυσμού φέρνουνε παγκόσμιο πόλεμο μετά από νέες απειλές των ΗΠΑ προς την Κίνα αυτή τη φορά που θέλει να εξοπλίσει τη Ρωσία. Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας δεν θα υποτάξουν τον Πιστό στο Θεό και το Ελληνικό Αίμα Ελληνισμό μας. Οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας έχουν προφητέψει ότι η τελευταία κυβέρνηση τού ψευτορωμέικου θα είναι οικουμενική και θα πέσει κατόπιν λόγω των φοβερών δεινών που θα επιχειρήσει να φέρει.

 

Η ώρα αυτή ζύγωσε. Είναι εδώ. Η Ελλάς ανήκει στους Πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό Έλληνες. Ήρθε λοιπόν η ώρα να απελευθερώσουμε την Γη Αγίων και Ηρώων. Ήρθε η ώρα να δώσουμε τον καλό Πνευματικό και Εθνικό Αγώνα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Ήρθε η ώρα να εκπορθήσουμε τούς αρνητές τής Πίστεως και τής Πατρίδος μας. Να ενώσουμε τις ψυχές μας και τις δυνάμεις μας κάτω από τα λάβαρα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας που αποτελεί την μία και μόνη παράταξη των Αληθινών Ελλήνων.

 

Ιδού το προσκλητήριο τού καιρού που στέλνει ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Ευρισκόμενοι ήδη στην Αγία Σαρακοστή καθ’ οδόν προς τα Άγια Πάθη Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας υπέρ ημών των πιστών τέκνων Του, εύχομαι ολόψυχα καλό πνευματικό αγώνα αδέρφια μου. Ο Θρίαμβος τής Πίστης, τής Αγάπης και τής Ενότητας ενάντια στην αμαρτία, το μίσος και τον διχασμό είναι βέβαιος. Μετά από την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση. Και η Αυγή τού Ελληνισμού θα λάμψει ολόχρυση. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!

Exit mobile version