Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τραγωδία στα Τέμπη και οι “εθνικοπατριώτες”

Η τραγωδία στα Τέμπη και οι “εθνικοπατριώτες”

Στην υπηρεσία του Συστήματος και όταν λέμε Σύστημα δεν εννοούμε μόνον την Νέα Δημοκρατία, αλλά και τα τέσσερα κόμματα της εξουσίας, δηλαδή, η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΑΣΟΚ και ο μόνιμος αβανταδόρος κάθε κυβερνήσεως το ΚΚΕ, που ετοιμάζεται δήθεν για την επανάσταση, οι “νταβατζήδες” που κατευθύνουν την ενημέρωση και όσοι παρακολουθούν τα κανάλια αυτές τις ημέρες το διαπιστώνουν. Ακούνε κάθε είδους ανοησία από κάθε άσχετο και βλέπουν τους υποψήφιους μεγαλορουφιάνους με ένα μικρόφωνο μπροστά από μία κάμερα να προσπαθούν να πουν όσο περισσότερες μπορούν περιττολογίες γιατί όσο περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο τόσο περισσότερο γνωστοί γίνονται. Εάν κατορθώσουν κάποτε στο μέλλον να γίνουν πρώτα βιολιά της ορχήστρας, τότε χωρίς πρόβλημα θα μπορούν να χρωστούν εκατομμύρια ευρώ, να έχουν βίλες με πισίνες, όπως έχουν οι μεγαλορουφιάνοι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι έπαιξαν τον πιο βρωμικό ρόλο στην άδικη καταδίκη της Χρυσής Αυγής, είναι αυτοί που όλοι μαζί για μήνες ολόκληρους είχαν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων τα δήθεν εγκλήματα της Χρυσής Αυγής και έδειχναν παιχνίδια με ψεύτικα όπλα paint ball παρουσιάζοντάς τα σαν ντοκυμαντέρ από τον πόλεμο του Βιετνάμ, έλεγαν ότι δήθεν τα όπλα ήταν πραγματικά και ποτέ δεν είχαν την ειλικρίνεια (ποιος την έχασε για να την βρούνε;) να πούνε ότι έλεγαν ψέματα! Είναι οι ίδιοι, που έχουν κουκουλώσει κάθε είδους σκάνδαλο και έχουν βγάλει λάδι τους συνεταίρους τους στην προδοσία και την λεηλασία της χώρας μεγαλοπαράγοντες οικονομικούς και πολιτικούς. 

Ανατριχιαστική η είδηση ότι πολλούς από τους αγνοούμενους δεν θα τους βρουν ποτέ οι αγαπημένοι τους και η οικογένειά τους γιατί απλούστατα λειώσανε μέσα στο σίδερο από την φοβερή έκρηξη! Λόγια ατέλειωτα και αναλύσεις από τα κανάλια, αλλά για το ποιος έκανε έναν αχθοφόρο (χαμάληδες τους λέγανε παλιότερα…) να κρατά στα χέρια του τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων ούτε λέξη! Και τι να πει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν και αυτοί και δεν έκαναν τίποτε. Ας σταματήσουν λοιπόν το θέατρο. Όλοι τους ίδιοι είναι! Είναι το κόμμα των πολιτικών κομμάτων όπως τους αποκαλούσε στην Βουλή ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην φυλακή και καπηλεύονται τώρα τις διαμαρτυρίες για το άθλιο αυτό κράτος, που είναι ένοχο για το θάνατο των συμπατριωτών μας, οι αναρχοκομμουνιστές, τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ. Από πλευράς “εθνικοπατριωτών” σιωπή… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που τους εμπόδιζε δήθεν είναι στην φυλακή. Αυτοί τι κάνουν; Τίποτε όπως πάντα. Ακολουθούν την τακτική Δένδια. Και όπως ακριβώς μοίραζε χαστούκια στην Τουρκία ο Δένδιας προ σεισμών, έτσι και αυτοί μοιράζουν μέσω πληκτρολογίων χαστούκια στο Σύστημα. 

Exit mobile version