Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναμένεται κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία

Αναμένεται κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία

Ένα αμερικανικό αεροσκάφος στρατηγικής διοίκησης προσγειώθηκε πρόσφατα στην Ισλανδία και θεωρείται από τους ειδικούς των στρατιωτικών αναλύσεων ότι είναι το πρώτο βήμα για μία κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, αφού μέσω του αεροσκάφους αυτού μπορούν να συντονιστούν οι επιχειρήσεις υποβρυχίων, εναερίων και επιγείων δυνάμεων και ακόμη μπορεί μέσω αυτού του αεροσκάφους να κατευθυνθούν επίγειοι διηπειρωτικοί βαλιστικοί πύραυλοι. Τέτοιου είδους αεροσκάφους χρησιμοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε περίπτωση πολέμου. 

Ρώσσος στρατιωτικός αναλυτής δήλωσε ότι οι αμερικανοί ετοιμάζουν δυνάμεις του ΝΑΤΟ για επίθεση στις ρωσσικές ένοπλες δυνάμεις με τεθωρακισμένα οχήματα και συστήματα πυροβολικού. Είναι δεδομένο ότι στόχος τους θα είναι η Χερσόνησος της Κριμαίας και η προσέγγιση της ενδοχώρας της Ρωσσίας από την θάλασσα του Αζόφ. 

Στην περίπτωση αυτή ασφαλώς και η εμπλοκή της Ελλάδος θα είναι μεγάλη και θα είναι το πρώτο θύμα μίας αναμενόμενης ρωσσικής αντεπίθεσης. Για ποιό λόγο η Ελλάδα θα πρέπει να διακινδυνεύσει αυτήν την ίδια την ύπαρξή της και την εθνική της κυριαρχία για λογαριασμό του Ζελένσκι και του διεφθαρμένου καθεστώτος της Ουκρανίας ερχόμενη σε σύγκρουση με μία φιλική δύναμη όπως είναι η Ρωσσία.

Ότι ετοιμάζουν την Ελλάδα για μεγάλες περιπέτειες αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι πληρωμένοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων εμφανίζουν τελευταία πολιτικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες οι Έλληνες δεν είναι πλέον ρωσσόφιλοι και αγάπησαν τους αμερικάνους… Όλα αυτά έρχονται μετά την μεγάλη στρατιωτική ήττα της Ουκρανίας στο Μπαχμούτ όπου τσακίστηκε κυριολεκτικά η αντεπίθεση των Ουκρανών στην οποία συμμετείχαν αμερικανοί και ισραηλινοί μισθοφόροι. Αξίζει να σημειωθεί επί του προκειμένου ότι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του αρχιραββίνου της Ρωσσίας, που εγκατέλειψε πριν λίγο καιρό την Μόσχα, θα πρέπει οι Εβραίοι να εγκαταλείψουν την Ρωσσία γιατί αναμένεται διωγμός εναντίον τους. 

Exit mobile version