Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει η διπλωματία των σεισμών 

Καταρρέει η διπλωματία των σεισμών 

Χάρη σε υποβρύχιο όχημα οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις θα έχουν την δυνατότητα να διεισδύσουν υποθαλάσσια σε βραχονησίδες και νησίδες του Αιγαίου και αυτό όταν αγκαλιάζεται και φιλιέται ο Δένδιας με τον Τσαβούσογλου, που δήθεν του έδινε χαστούκια μέχρι πριν λίγο καιρό και ενώ το παραμύθι της ελληνοτουρκικής “φιλίας” συνεχίζεται με τις μπίζνες των “νταβατζήδων”, που εξουσιάζουν την πατρίδα μας, μέχρι το survivor του σταθμού ΣΚΑΪ της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως έγινε γνωστό, Τούρκοι κομάντος εκπαιδεύονται σε πολεμικές ασκήσεις σε κατοικημένες περιοχές στην περιοχή της Σμύρνης. Κάθε υποβρύχιο όχημα των τουρκικών ειδικών δυνάμεων θα μπορεί να μεταφέρει έξι κομάντος και θα μπορεί να προσεγγίζει και να αποβιβάζει αυτούς στις ακτές των ελληνικών νησιών. 

Οι “Πρέσπες” του Αιγαίου για τις οποίες μιλούσε η Χρυσή Αυγή είναι πλέον δεδομένο ότι επιδιώκονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από την άλλη πλευρά, ο Ερντογάν βλέπει μετά τους σεισμούς να πέφτει στις δημοσκοπήσεις και το μόνον που μπορεί να τον σώσει είναι ένα θερμό επεισόδιο και μία επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Μήπως αυτό είναι το πλέον πιθανό να συμβεί; 

Exit mobile version