Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Πολύπλευρη η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου – Μία απάντηση στην Metapedeia

Είναι πράγματι δυσάρεστο να διαπιστώνεις ότι σε ιστοτόπους εθνικού περιεχομένου όπως η Metapedeia να δημοσιεύονται ψεύδη μέσα στα πλαίσια της δολοφονίας χαρακτήρα, που εναντίον μου εδώ και δεκαετίες έχει εξαπολύσει το Σύστημα. Συγκεκριμένα στο βιογραφικό μου, που δημοσιεύεται στον εν λόγω ιστότοπο, στον οποίον περιέχονται αρκετά χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες για την Εθνικιστική Ιδέα, να δημοσιεύονται ψεύδη και συκοφαντίες. Για του λόγου του αληθές αναφέρεται το εξής:

“Έγγραφα της εποχής φέρουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο να αναφέρει στην Αστυνομία, στη δεύτερη κατάθεσή του στις 27 Ιουλίου 1978, οκτώ ονόματα συνεργατών του που συμμετείχαν στην ίδια μ’ αυτόν οργάνωση, οι ποινές των οποίων κυμάνθηκαν από 5 μέχρι 12 χρόνια φυλάκιση, ενώ η ποινή του Μιχαλολιάκου περιορίστηκε στους 13 μήνες.”

Ποια είναι αυτά τα έγγραφα δεν αναφέρεται γιατί δεν υπάρχουν! Και σε καμία δίκη δεν ήμουν κατηγορούμενος όπου δικάστηκαν κάποιοι σε πολύχρονες φυλακίσεις και εγώ μόνο σε 13 μήνες! Αντίθετα, στην μόνη δίκη στην οποία ήμουν κατηγορούμενος καταδικάστηκα μόνο εγώ και πήγα φυλακή. Πρόκειται λοιπόν για κακοήθεια, η οποία θίγει την τιμή μου και την προσωπικότητά μου και θα μπορούσα να προσφύγω στην δικαιοσύνη…

Συκοφάντες σε διατεταγμένη υπηρεσία γράφουν τερατολογίες εις βάρος μου με μοναδικό τους σκοπό την επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου. Μάλιστα (δυστυχώς!) έχω την εντύπωση ότι κάποιοι αναπαράγουν τα ψεύδη αυτά και την λάσπη με επιπολαιότητα, θεωρώντας τα αληθινά γεγονότα.

Ένα παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό. Στον ιστότοπο “Metapedeia” στο όνομα Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρεται ότι “κάποιοι λένε” ότι ΚΑΤΕΔΩΣΑ(!) 7 άτομα και ότι ενώ εγώ τιμωρήθηκα με 13 μήνες φυλακή αυτοί τιμωρήθηκαν από 5 έως 13 χρόνια φυλακή. Αυτοί που πήγανε από 5 έως 13 χρόνια φυλακή δεν είχαν καμία σχέση με την δίκη μου και για την υπόθεσή τους ούτε είχα καταθέσει, ούτε κατηγορούμενος ήμουν, ούτε είχα σχέση. Στην δίκη μου (Ιανουάριος 1979) ήμασταν κατηγορούμενοι έντεκα άτομα. Από αυτά τα 7 αθωώθηκαν με βούλευμα και παραπέμφθηκαν σε δίκη μόνο 4. Από τους 4 οι δύο αθωώθηκαν, ένας, ο Α.Μ., καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή 10 μηνών και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ο οποίος πήγε φυλακή με ποινή 13 μηνών (ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ!) ήμουν εγώ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δηλαδή που πήγε φυλακή ήταν ο δήθεν… καταδότης! Στην δικογραφία της υποθέσεως όντως αναφέρω την απλή γνωριμία μου με 7 από τους ήδη συλληφθέντες, οι οποίοι ΟΛΟΙ αθωώθηκαν. Τι κάνουν, λοιπόν, οι πονηροί λασπολόγοι; Παίρνουν την κατάθεση αυτή και την κολλάνε σε μία εντελώς άσχετη υπόθεση, χωρίς να εξετάσουν το θέμα, χωρίς καν να με γνωρίζουν.

Σχετικά με την καταδίκη μου του 1979 αναγράφεται στην Metapedeia:

“Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου του 1979 αργά το βράδυ, το δικαστήριο που δίκαζε την υπόθεση αποφάσισε αυτή να παραπεμφθεί στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών και οι τέσσερις κατηγορούμενοι να δικαστούν μόνο για παράβαση του νόμου 495/76 «περί όπλων και εκρηκτικών», καθώς «δεν απεδείχθη με στοιχεία ότι υπήρχε σχέση των κατηγορουμένων με τις εκρήξεις», κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος. Τρεις ημέρες αργότερα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Αλέξανδρος Μαριούκλας καταδικάστηκαν σε ποινές 13 και 10 μηνών αντιστοίχως για απλή κατοχή εκρηκτικών, ενώ οι Γιώργος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Παπουτσάς αθωώθηκαν. Από τους καταδικασθέντες, ο Μαριούκλας εξαγόρασε την ποινή του και αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο Μιχαλολιάκος επέστρεψε στη φυλακή για μερικές εβδομάδες και τον Αύγουστο του 1979 αφέθηκε ελεύθερος έχοντας εκτίσει το σύνολο της ποινής που του επιβλήθηκε.”

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίον παρουσιάζεται το βιογραφικό μου είναι ότι γράφουν ότι καταδικάστηκα τον Ιανουάριο και αποφυλακίστηκα τον Αύγουστο, αλλά αυτό κράτησε μόνο “μερικές εβδομάδες”! Μερικές εβδομάδες είναι από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο;

Μόλις λίγα χρόνια μετά στην δεκαετία του 1980 όταν ανέλαβα αρχηγός στην νεολαία της ΕΠΕΝ δημοσιεύουν έναν δήθεν κατάλογο της ΚΥΠ στην εφημερίδα “Αυριανή”, στην οποία εμφανίζομαι σαν πλουσιοπάροχα αμειβόμενος πράκτορας των αρχών. Το έγγραφο απεδείχθη με απόφαση δικαστική (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμός 52803/04)

ότι ήταν πλαστογραφημένο και γνωρίζω ότι το είχε πλαστογραφήσει συνεργάτης της ΕΥΠ από τον χώρο της Ν.Δ.

Η “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου είναι πολύ παλαιά, είναι υπόθεση τεσσάρων δεκαετιών! Και όμως δεν μπόρεσαν να με λυγίσουν, έχουν λόγο όμως που επιμένουν, που θέλουν να με εξαφανίσουν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

πηγή

Exit mobile version