Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Τέμπη και οι εκλογές που έρχονται 

Τα Τέμπη και οι εκλογές που έρχονται 

Με αγωνία παίρνουν τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά για την κυβέρνηση. 

Οι άρχοντες της προπαγάνδας καλοί μαθητές της ΚΝΕ, που συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη, του λένε τα κανάλια να μιλάνε όλα μαζί από το πρωί ως το βράδυ για το ζήτημα για να βαρεθεί ο κόσμος γιατί έτσι είναι ο μόνος τρόπος να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από την συμφορά, από μία συμφορά που η αρχή της έχει τα μνημόνια, αφού μετά τις περικοπές των μνημονίων έπεσε το σύστημα ασφαλείας λόγω ελλείψεως προσωπικού.

Άλλοι ελπίζουν πως με τις ημέρες το θέμα θα ξεχαστεί και έτσι θα μπορέσουν να πάνε για εκλογές στις αρχές Απριλίου. Αποφάσεις τελικές όμως δεν έχουν βγει. Τα πράγματα είναι οριακά και εάν η Νέα Δημοκρατία χάσει έστω και δύο μονάδες από τα Τέμπη τότε η αυτοδυναμία είναι όνειρο απατηλό. 

Βέβαια δεν μπορεί παρά να φανερωθεί η αλήθεια όσο και να την κρύβουν όσο και να την καθυστερούν. Δεν μπορεί να έγινε ξαφνικά ένας άνθρωπος που διορίστηκε αχθοφόρος και έλειπε από τους σιδηροδρόμους δέκα χρόνια με απόσπαση στο υπουργείο παιδείας, σταθμάρχης έτσι από μόνος του; Και με προϋπηρεσία 16 ημερών ως σταθμάρχης στην Καλαμπάκα και στους Νέους Πόρους να τον έκαναν σταθμάρχη στην Λάρισα! Με μέσον έγινε! Και αυτό είναι δεδομένο. Αποδεικνύεται αυτό; Φυσικά όχι, αφού δεν θα πει ποτέ ο διοικητής του ΟΣΕ, που είναι και αυτός διορισμένος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ποιος πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας έκανε σταθμάρχη τον εν λόγω κύριο. Και μόνον η δήλωση του πρωθυπουργού ότι είναι “ανθρώπινο λάθος” αθωώνει από τις βαριές ευθύνες όλους όσους έφταιξαν για αυτήν την σφαγή.

Όσο για την δήλωση του υπουργού μεταφορών Καραμανλή ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, θα τον βάλουν φυλακή; Γιατί για τον Γενικό Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για μία δήλωση σχετικά με το έγκλημα στο Κερατσίνι, είπαν ότι είναι απόδειξη ενοχής, ενώ είχε καταδικάσει το έγκλημα από την πρώτη ημέρα. Ο υπουργός Καραμανλής δεν καταδίκασε τον σταθμάρχη… 

Μέσα στο κλίμα των ημερών και οι εμφύλιοι πόλεμοι μεταξύ ΚΝΙΤΩΝ, οι οποίοι όμως είναι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Ο ένας εμφύλιος ήταν μεταξύ Πολλάκη και Θεοδωρικάκου και ο δεύτερος εμφύλιος μεταξύ Πολλάκη και Νικολάου, η οποία σήμερα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά υπήρξε στα νειάτα της στέλεχος της ΚΝΕ και κατόρθωσε να αποκτήσει κατοικία αξίας μεγαλύτερης του ενός εκατομμυρίου ευρώ στο Παλαιό Ψυχικό… Τελικά αυτή η ΚΝΕ είναι μεγάλο οικονομικό σχολείο τύφλα να έχει το London School of Economics!

Exit mobile version