Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, που είναι κρυμμένοι οι… εκατοντάδες χιλιάδες «followers» των «εθνικοπατριωτών»;

Αλήθεια, που είναι κρυμμένοι οι… εκατοντάδες χιλιάδες «followers» των «εθνικοπατριωτών»;

Αυτές τις μέρες, με αφορμή –κι όχι βέβαια αιτία- το έγκλημα των Τεμπών, ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους οι αριστεριστές και χαλάνε τον κόσμο, παριστάνοντας τα «οργισμένα νιάτα». Με τον τρόπο αυτό αναπληρώνουν τα «χαμένα χρόνια» της παντοδυναμίας της Χρυσής Αυγής στα πεζοδρόμια, όταν δεν τολμούσαν να καπηλευτούν τους λαϊκούς αγώνες! Αλλά και τα «χαμένα χρόνια» που βρισκόταν στην εξουσία ο αγαπημένος τους ΣΥΡΙΖΑ κι έπρεπε να είναι φρόνιμα παιδιά. Αλλά και τα «χαμένα χρόνια» της «πανδημίας», όταν στην Ελλάδα και στον κόσμο ολόκληρο γίνονταν σημεία και τέρατα (εγκλεισμός των πολιτών, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, κ.τ.λ.) κι αυτοί ήτανε κρυμμένοι, γιατί αυτή την εντολή είχαν πάρει απ’ τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά τους!

Από την άλλη πλευρά, των «εθνικοπατριωτών», ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Εξαφανιζόλ! Τα προηγούμενα χρόνια, τους έφταιγε η Χρυσή Αυγή, που με τον «ναζισμό» της… εξέθετε τον «πατριωτισμό» τους και δεν τους άφηνε να… σαρώσουν στις εκλογές και να γίνουν… κυβέρνηση. Ή έστω, εναλλακτικά, αξιωματική αντιπολίτευση.

Τώρα ποιος φταίει για την πλήρη ανυπαρξία τους; Και τι απόγιναν οι… εκατοντάδες χιλιάδες followers (sic!) που καυχώνται πως έχουν στο youtube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – οι οποίοι τάχα θα μεταφραστούν σε τουλάχιστον… 500.000 ψήφους στις εκλογές; Ούτε τριακόσιους νοματαίους να κάνουν μια αξιοπρεπή διαδήλωση δεν έχουν οι Μεγαναπολέοντες της τρύπιας δεκάρας, κι ονειρεύονται… πρωθυπουργίες!

 

A.B.

Exit mobile version