Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο των μπαλονιών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας

Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο των μπαλονιών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας

Η ιστορία με τα μπαλόνια της Κίνας τα οποία κατέρριψαν οι αμερικανοί γιατί βεβαίως και δεν ήταν μετεωρολογικά, αλλά κατασκοπευτικά, πηγαίνει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν οι Ιάπωνες είχαν εξαπολύσει τον Νοέμβριο του 1944 πρώτη φορά 9.000 μπαλόνια υδρογόνου με σκοπό να επιτύχουν εκτεταμένες πυρκαγιές. Το σχέδιό τους τελικά απέτυχε, αλλά κατά τραγική ειρωνεία τον Μάρτιο του 1945 ένα μπαλόνι έπεσε πάνω σε μία γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσεως και προκάλεσε black out στον πυρηνικό σταθμό στον οποίο γινότανε η κατασκευή της ατομικής βόμβας, που έπεσε στο Ναγκασάκι πέντε μήνες αργότερα!

Μεγάλο το ενδιαφέρον και των ΗΠΑ και της Κίνας για ό,τι συμβαίνει στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας όπου περνούν οι δορυφόροι. Η υπεροπλία των ΗΠΑ σε πυρηνικά όπλα καθίσταται άχρηστη εάν κτυπηθούν οι δορυφόροι γιατί από τους δορυφόρους και μόνο μπορούν να κατευθυνθούν. Σκοπός, λοιπόν, των Κινέζων να ελέγξουν τον χώρο αυτό. 

Όλα αυτά βεβαίως συμβαίνουν μετά την άνοδο στην εξουσία του Τζο Μπάιντεν, αυτής της μαριονέτας του συστήματος, η οποία ακολουθεί εντελώς αντίθετη πολιτική από αυτή του Ντόναλντ Τραμπ, που επί των ημερών του δεν έγινε κανένας πόλεμος και η ανθρωπότητα βάδιζε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση προς μία, σύμφωνα με την θεωρία του Αλεξάντερ Ντούγκιν, ανθρωπότητα με διαφορετικούς πόλους εξουσίας. 

Exit mobile version