Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

…Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ Η ΠΛΕΜΠΑΓΙΑ…Κ.Παλαμά

Δύστυχη . ηλίθια πλεμπάγια….

Σε προδίνουν , πουλάνε ,, υποδουλώνουν , σε φυλακίζουν  σε εξευτελίζουν , σου παίρνουν και την ελάχιστη αξιοπρέπεια! (αν καταλαβαίνης ακόμα αυτή τη λέξη )
Κι εσύ τί κανης;; τους ξαναψηφίζης!!!..

και πάλι και πάλι!!!γιατί έτσι σου λένε οι τηλεορασάκηδες!!
Εσυ δέν έχης κρίση ούτε μπορής να σκεφτής !!!
Σέ κάθε συμφορά , σου σερβίρουν ένα  “αφήγημα” ( έτσι λένε το μαλακιασμένο ΨΈΜΜΑ τώρα).. κι εσύ το καταπίνης αμάσητο , μέχρι την επόμενη συμφορά , οπότε πάλι θα σε ξανακαλέσουν να βγής στους δρόμους για  αχρηστες διαμαρτυρίες που θα ” καπελλώσουν” πάααλι  τα κομμούνια!!!
Μετά , θα τα ξεχάσης ολα και θα πας για ” φραπέ”!!!
Έχασες ,( προσωρινά )την ευκαιρία να έχης μια παράταξη που αληθινά να ενδιαφέρεται για σένα !!!Θα την αποζητήσης όταν θαχης πιάση πάτο!!
Αν υποδουλωθής οριστικά όμως , θα υπάρξη μέλλον ή θα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή;;;Αγνωστον !!
” ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ…” Θεόδωρος Πάγκαλος!
Ναί!!! Συμφωνώ!!! Από τον Αυγουστο του 1974 μεχρι Ιούλιο1999 ήμουν σε θέση να γνωρίζω , όχι απλά τι συνεβαινε και τι ρεμούλες γινόντουσαν  μέ αίτησή σου , Ώ ! πλεμπάγια! και με τις ευλογίες διαφόρων μεγαλοσχημόνων και …ΒΟλευτών κλπ,  αλλά είχα καθοριστικόν ρόλο , και λόγω της αρνησεώς μου, ήμουν συχνότατα υπο απειλήν ! κάποτε και υπο ,αναγκαία , αστυνομική προστασία !!!
Με πιάνουν γέλια όταν θυμάμαι τις συχνά εξοργιστικές αλλα και αστείες απαιτήσεις σου αγαπητή  πλεμπάγια!
ΑΠΟ ΘΑΜΠΟΥΣ ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΦΟΥΣ ΜΑΝΤΑΡΊΝΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΚΟΠΡΆΣΙΝΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΠΑΤΙΈΤΑΙ!!!Κ.Παλαμάς
 Εδώ κι αν είναι πού δεν χρειάζεται καμμία επεξηγηση! Οι γιαλαντζή δερβίσηδες οι βρώμικοι και άχρηστοι …μανταρίνοι και οι …χαλκοπράσινοι είναι πασίγνωστοι !! Έχουν γνωστά ονόματα , κατοικίες , περιοχές και
 ” ιδιότητες “!
Απο αυτούς εξαρτώνται τα ήδη υπόδουλα  ελληνόφωνα προβατάκια !!
Μαζί με τούς δημοσιογράφους, τούς αναρχοκομμουνιστές , τους …ειδικούς για τον “covid” και τους πασίγνωστους πλέον ” λοατκι”, αποτελούν την “φάρα” τών ΑΝΕΓΓΙΧΤΩΝ !!! Μπορούν να εξουσιάζουν ή και να καταστρέφουν,  συχνά μέσω αφόρητης γελοιοποιήσεως, κατα βούλησιν τις ζωές σας προβατάκια , χωρίς να φοβούνται κανένα ……”νόμο”!!! Ειναι κατοχυρωμένοι ως παντοδύναμοι!!!
.Καποιος “επώνυμος ” απο αυτό τον εσμό μας πληροφόρησε οτι θα βελτιωθούμε μετα τη θυσία!!!του πρόσφατου φόνου κατά συρροήν , που ονομάσθηκε σιδηροδρομικό ατύχημα
Δεν θα κανω κανενα σχόλιο !!
Δεν χρειάζεται!!
…ΑΝ ΧΤΥΠΙΏΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΌ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΆ….
Διονυσιος Σολωμός…
Διχόνοια ,αρχομανία , διαφθορά !!!
Όταν όλοι οι άσχετοι θέλουν να κατευθύνουν μια χώρα και μάλιστα με γνώμονα το ( παράνομο!) συμφέρον ενός εκάστου…,και σντιμάχονται συνεχώς, τότε η χώρα είναι καταδικασμένη !!!
Γι αυτό η Ελλάδα που εχη όλες τις δυνατότητες να γίνη ισχυρότατη , ποτέ δεν κατάφερε να βγή απο την ΑΘΛΙΌΤΗΤΑ!!!
Ο Μεγάλος Ποιητής ειχε καταλάβη απο τότε τις αιτίες των δεινών τις χώρας !! Ποτέ όμως οι κατα καιρούς λεγομενοι ηγέτες!! Οι απειροελάχιστοι που το κατάλαβαν,  δεν μπόρεσαν να κυβερνήσουν , ακριβώς επειδή το κατάλαβαν!!!
.Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το προσφατο έγκλημα για το οποίο ένα πλήθος πολιτικαντηδες και οι ευνοούμενοί τους είναι ένοχοι…
Αναλύθηκε ή επικαιρότης ΤΈΛΕΙΑ απο το Μέτωπο Νεολαίας…
Προσπαθώ να εξωτερικεύσω τα αισθήματα αηδίας για τους ενόχους του διαρκούς εγκλήματος που συντελείται εις βάρος της Ελλάδας!! , Οι θαμποί δερβίσηδες και στέρφοι μανταρίνοι καταστρέφουν ασταμάτητα το έθνος !! Αυτές τις εντολές εχουν παρη απο τούς ψυχοπαθείς και ανώμαλους που τους εξουσιάζουν !!
Αυτοί !!! …
“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΏΟΙ!!!”(σας θυμίζη κάτι;;)
ΕΛΛΆΔΑ ΞΎΠΝΑ ΕΠΙΤΈΛΟΎΣ !!! ΑΠΑΛΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΌΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΏΝΙΟ ΎΠΝΟ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΆΣ !!
 Υ.Γ. Εμαθα απο την ειδησεογραφία οτι κάποιοι εργατοπατέρες κήρυξαν για την 8 Μαρτίου 2023 καποια 24 ωρη απεργία !!! Ω! αγαπητά γιδοπρόβατάκια!!! Όλοι μα όλοι , οι λεγόμενοι συνδικαλιστές γνωρίζουν οτι μια 24 ωρη απεργία δέν ενόχλησε ποτέ καμμιά κυβέρνηση ! Απλά θα βασανίσουν ( ακόμα περισσότερο!) εκείνους τους φουκαράδες που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στούς απεργούς!!!Το κάνουν επειδή , τελικά, εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι η προκήρυξις άχρηστων απεργιών με πορείες δακρυογονα κλπ!!!Έτσι , γιά να φαίνονται!!!
Το μόνο που μπορη να ρίξη μια κυβέρνηση , πού μάλιστα ΔΕΝ έχη αντιπολίτευση , άν γι αυτό ενδιαφέρονται ,  είναι.. (χωρίς καμμιά συγκέντρωση , πορεία , ΜΑΤ κλπ)…η προκήρυξις 15 ημερών κατ’ αρχήν ΓΕΝΙΚΉΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΑΠΕΡΓΊΑΣ , ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ ΤΡΟΦΊΜΩΝ (!!!) ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΊΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΏΝ !!! οπότε και θα ελύετο αμέσως η απεργία!!!
Σε 2-3 ημέρες όλα θα ειχαν τακτοποιηθή!!!!
Τα υπόλοιπα είναι γελοίες προσποιήσεις και το γνωρίζουν!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version