Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν θα σωθεί ο Εθνικισμός με την “τσογλανοποίηση”

Δεν θα σωθεί ο Εθνικισμός με την “τσογλανοποίηση”

Από την πρώτη στιγμή κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θριαμβευτικά εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο τόνιζε ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς πάσα κατεύθυνση δυστυχώς “εις ώτα μη ακουόντων” ότι αυτό που θα οδηγήσει το Κίνημα εμπρός είναι η σοβαρότης, η Ιδεολογία και η Αλήθεια. Άλλοι όμως προτιμούσαν το σόου, τις θεατράλε δήθεν ακτιβιστικές ενέργειες για να τους παίξουν οι τηλεοράσεις και βεβαίως τα παχυά λόγια ότι αύριο γινόμαστε εξουσία, ότι “θα έρθουμε στα πράγματα” και άλλες τέτοιου είδους αρλούμπες! Έτσι λοιπόν, αντί να κτίσουμε ένα Εθνικιστικό Κίνημα που θα άφηνε μια πολιτική παρακαταθήκη στον χρόνο, το Σύστημα βρήκε την ευκαιρία με μία πολιτική σκευωρία να σταματήσει την νικηφόρο πορεία μας με βοηθούς του τους βλάκες και τους μωροφιλόδοξους μέσα και από την Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η αλήθεια και φαίνεται καθαρά σήμερα που χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει τίποτε, υπάρχει χάος στον λεγόμενο “εθνικιστικό” χώρο και ακόμη και ρουφιάνοι της Ν.Δ. που παριστάνουν τους “ακροδεξιούς” κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με την κυβέρνηση. 

Πίστευαν και πιστεύουν όλο και λιγότεροι βεβαίως γιατί βλέπουν την αποτυχία και το κενό ότι με την “τσογλανοποίηση” του εθνικιστικού κινήματος και χωρίς Ιδεολογία τα πράγματα δεν πάνε πουθενά. 

Είναι θλιβερό πάντως να βλέπεις άτομα, τα οποία υπήρξαν Αγωνιστές αγνοί να βλέπουν τον εθνικισμό υπό το πρίσμα μίας “τσογλανοποιήσεως” των πάντων. Έκανε πολύ κακό το γεγονός ότι ένας μέτριος, αμόρφωτος, κακοήθης αχάριστος (περίπτωση Τσίπρα – Αλαβάνου)  και αναξιόπιστος έγινε πρωθυπουργός. Κάποιοι πίστεψαν ότι για να επιτύχεις πρέπει να έχεις αυτά ακριβώς τα “προσόντα”.

Exit mobile version