Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας και οι θεσμικοί του εκφραστές σε πολιτεία και κοινωνία οδηγούν στη δυστυχία και τον αφανισμό τον Ελληνισμό. Ο απόηχος τής τραγωδίας των Τεμπών έχει ματώσει καρδιές ελληνικές, αλλά οι υποκριτές τού ψευτορωμέικου με τις δήθεν αντιστασιακές και αντιπολιτευτικές φωνές εξαντλούν τα όρια τής δικαίωσης τού Ελληνικού Αίματος, με το κράτος να αφελληνίζεται σε όλα τα επίπεδα.

 

Η υποκρισία των πολιτικών οργάνων τού σιωνιστικού νεοταξισμού στην Πατρίδα μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ο σκοπός είναι σαφής. Μέσα από μια ανούσια αντιπαράθεση κραυγών και δήθεν διαφωνιών λαϊκών υποτίθεται αντιπροσώπων να οδηγηθεί αποκαμωμένος και απογοητευμένος ο λαός σε μια εξόχως στημένη εκλογική κάλπη προκειμένου τα δήθεν διαφωνούντα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου να εκλέξουν μεγάλη οικουμενική κυβέρνηση. Η διαδικασία αυτή θα οδηγήσει και τυπικά την Ιερή Ελλάδα μας στα δεσμά τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης που ουσιαστικά έχει ήδη στηθεί, καταργώντας τα έθνη με την αποδοχή τής προδοσίας από τις δημοκρατικές αρχές των δήθεν ελεύθερων λαών.

 

Το Έθνος ορθώς αντιδρά και ζητά την δικαίωση τού Ελληνικού Αίματος και την υπεράσπιση τής ζωής των παιδιών του. Το Κράτος όμως έχει ανοίξει τις πύλες στους εχθρούς τού Έθνους που λεηλατούν Γη και ψυχές ελληνικές. Την ώρα λοιπόν που κλαίμε τις ψυχές των παιδιών τής Ελλάδος, η μεθοδευμένη απώλεια τής εθνικής κυριαρχίας στα χέρια εκείνων που προκάλεσαν στο παρελθόν και προκαλούν διαρκώς διχασμούς και απώλειες ελληνικών πατρίδων συνεχίζεται και λαμβάνει σάρκα και οστά.

 

Οι πολιτικοί τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση τού νερού στην Πατρίδα μας με την προώθηση σχετικού νομοσχεδίου στο κοινοβούλιο τής ντροπής άνευ αντιστάσεων. Το δώρο Τού Θεού που μάς εδόθη απλόχερα με την αγάπη Τού Πατρός μας, η Γη και το Ύδωρ για την υπεράσπιση των οποίων οι Ένδοξοι Πρόγονοί μας δώσανε το Τίμιο Αίμα τους για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια από τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου, τώρα ξεπουλιούνται στους μισέλληνες. Η χρήση τού νερού για τις καλλιέργειες και τις βιολογικές μας ανάγκες θα γίνει πανάκριβη και θα κοστίζει έναν θησαυρό.

 

Την ίδια στιγμή οι προδότες πολιτικοί επίσης με την προώθηση σχετικού νομοσχεδίου προωθούν και επιτρέπουν την αναγκαστική απαλλοτρίωση των χωραφιών τού ελληνικού λαού σε ποσοστό έως 20% επί τού παρόντος στις εταιρίες των γνωστών Απεριόριστων Πηγών Ενέργειας. Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί το ψευτορωμέικο και οι πολιτικοί του δεν αξιοποιούν τον λιγνίτη, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και κάθε άλλο ελληνικό πλουτοπαραγωγικό μέσο. Ας μην απορούμε για τα χωράφια που εκχερσώνονται και τις πυρκαγιές που μπαίνουν, με τούς τεχνητούς πυλώνες ενέργειας και τα γνωστά φυσικά φαινόμενα να εκτρέπονται σε βάρος μας. Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, πόλεμοι, μάς είπαν ξεκάθαρα εκ Θεού οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας ότι θα είναι τα σημεία των καιρών όταν θα εισβάλλουν οι δυνάμεις τού αντίχριστου.

 

Ιδού λοιπόν, εμπρός μας, αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ οι αποδείξεις των δεινών μας, αφού εγκαταλείψαμε ανοχύρωτα τα κάστρα τής Πίστης και τής Πατρίδος μας. Επιπλέον, στις ημέρες τής παγκοσμιοποίησης τού αντίχριστου που επελαύνει, οι δημοκράτες πολιτικοί δώσανε άλλα δύο δείγματα προδοσίας. Αποδέχτηκαν την ανέγερση μνημείου τής ψευτοεκκλησίας τού σατανά στην Κηφισιά, ο δε ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων θέλει να δημιουργήσει μουσουλμανικό συμβούλιο πάρα τω πρωθυπουργώ στην Ελεύθερη Θράκη μας.

 

Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής τού διαβόητου παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ Σβαμπ δήλωσε στην λεγόμενη Διάσκεψη Κορυφής τής Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι ότι όποιος κατέχει και εφαρμόζει την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με την αντίχριστη ενσωμάτωση τής τεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα θα είναι ο κυρίαρχος τού κόσμου. Η δε Κίνα ανακοίνωσε ότι έχει περικυκλωθεί από τις ΗΠΑ που την χαρακτηρίζουν κίνδυνο εμπρός σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται πιο κοντά. Και στο θέμα τής ταυτοποίησης προωθείται η ενοποίηση τής φυσικής και τής ψηφιακής ταυτότητας με την βιολογική μας ταυτότητα.

 

Λοιπόν αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, οφείλουμε να εγείρουμε Εθνική Αντίσταση και Αντεπίθεση για την Ανάσταση και την Νίκη τής Ιερής Ελλάδος μας. Οφείλουμε να συντρίψουμε τα τεχνητά διαχωριστικά τείχη τού κομματισμού, να ενωθούμε και να αγωνιστούμε για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ιερής Ελλάδος την Ελευθερία από τα δεσμά προδοτών και βαρβάρων, εχθρών Θεού και Ανθρώπου. Κάθε προσκύνημα, πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική να επιστρέψουν στα τίμια ελληνικά χέρια μας. Είναι η τίμια και ευθεία πρόταση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών. Η μία και αδιαίρετη Φωνή Όλων των Πιστών Ελλήνων που συνιστούν ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας.

 

Ο Αληθινός Έλλην εκφράζεται, μαρτυρά, αγωνίζεται και νικά για την Πίστη του στο Θεό και την Ελληνική Φυλή με όπλο του την ακατάλυτη Εθνική Συνείδηση. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Η Ορθοδοξία και ο Εθνικισμός μας, η Αγάπη δηλαδή στο Θεό και το Ελληνικό Έθνος είναι οχυρά ακατάλυτα τού απόρθητου Κάστρου που λέγεται Αγία και Μεγάλη Ελλάς. Αυτή είναι η μία και μόνη Εθνική Ιδέα που ενώνει τον Ελληνισμό μας ενάντια σε κάθε ψεύτικη ιδεολογία.

 

Η Γη μας, οι αποφάσεις, οι πράξεις, όλες οι ενέργειές μας αποσκοπούν στην αυτάρκεια, στην ευημερία, στην ελευθερία πάσης Ελληνικής Γης και ψυχής. Η οικονομία, η εργασία, τα αγαθά και ο πλούτος τής Γης μας δυναμώνουν την Πατρίδα μας και υπηρετούν το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Οικογένεια. Η πολεμική αρετή τού Έλληνα σμίγει με την τόλμη λευτερώνοντας και ενώνοντας πάσα προσωρινά αλύτρωτη ελληνική πατρίδα με την Μητέρα Ελλάδα. Βασιλεύς ημών είναι ο Θεός και Υπέρμαχος Στρατηγός η Παναγία. Ιδού το δόγμα μας Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!

 

Exit mobile version