Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Τέμπη είναι παντού: σαράντα λεπτά στο σκοτάδι στον “Ευαγγελισμό”, που ήταν σε εφημερία!

Τα Τέμπη είναι παντού: σαράντα λεπτά στο σκοτάδι στον “Ευαγγελισμό”, που ήταν σε εφημερία!

Εάν νομίζετε ότι αυτό που συνέβη στα Τέμπη, η μεγάλη αυτή τραγωδία ήταν ένα “ανθρώπινο σφάλμα” και δεν οφείλεται στην διάλυση και την αναπηρία του κομματικού κράτους, ας μάθετε τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ημέρα κατά την οποία ήταν σε εξέλιξη γενική εφημερία με εκατοντάδες προσελεύσεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και εκατοντάδες ασθενείς να νοσηλεύονται, έγινε όχι για πρώτη φορά, black out και το νοσοκομείο βυθίστηκε στο σκοτάδι για πάνω από σαράντα λεπτά! Και βεβαίως οι απαρχαιωμένες και ξεχαρβαλωμένες εγκαταστάσεις, οι γεννήτριες δηλαδή, δεν λειτούργησαν και το σκοτάδι συνεχίστηκε για 40 ολόκληρα λεπτά  με τις ευλογίες του επιτελικού κράτους της Ν.Δ.

Πανικόβλητοι οι ασθενείς έβγαιναν από τους θαλάμους και στους ορόφους έσβησαν οι συσκευές παροχής οξυγόνου και οι νοσοκόμοι έτρεχαν να τις καλύψουν με χειροκίνητες συσκευές οξυγόνου…!!!! Στην εντατική η υποστήριξη βαρέως ασθενών στηρίχθηκε στην διάρκεια ζωής των μπαταριών, ενώ τα μόνιτορ παρακολούθησης των ζωτικών λειτουργιών έσβησαν!!! Πόσοι ενδεχομένως πέθαναν από αυτή την ιστορία δεν μάθαμε και δεν θα μάθουμε ποτέ… Φυσικά έσβησαν όλα τα εργαστήρια καθώς και ο αξονικός και επί πλέον δεκάδες επισκέπτες αλλά και ασθενείς εγκλωβίστηκαν στα ασανσέρ του νοσοκομείου και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. 

Για όλα αυτά που θα μπορούσαν να είναι πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων δεν μάθαμε ποτέ και φυσικά δεν υπήρξε καμία παραίτηση…

Exit mobile version