Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πιο… δημοφιλής λαθρομεταναστευτικός προορισμός της Ευρώπης: η Ιταλία της… πατριώτισσας Μελόνι!

Ο πιο… δημοφιλής λαθρομεταναστευτικός προορισμός της Ευρώπης: η Ιταλία της… πατριώτισσας Μελόνι!

Σε πιο… δημοφιλή λαθρομεταναστευτικό προορισμό της Ευρώπης, έχει εξελιχθεί η Ιταλία της… πατριώτισσας (ή… μεταφασίστριας, αν προτιμάτε) Μελόνι.

Έτσι, συνεχείς είναι τις τελευταίες ημέρες οι αφίξεις λαθρομεταναστών στη νήσο Λαμπεντούζα της Ιταλίας, με το κέντρο πρώτης υποδοχής του μικρού αυτού νησιού, που βρίσκεται νοτίως της Σικελίας να έχει καταγράψει 1.175 νέες αφίξεις μόνο κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο!!!

Οι περισσότεροι από τους νεοαφιχθέντες λαθρομετανάστες προέρχονται χώρες της Αφρικής, όπως τη Σενεγάλη, το Καμερούν, το Μάλι και την Ακτή Ελεφαντοστού και επιβιβάζονται σε πλοιάρια που σαλπάρουν από το Σφαξ της Τυνησίας.

Και πως αντιμετωπίζει η… πατριωτική κυβέρνηση της Μελόνι το κύμα της λαθρομετανάστευσης; Σίγουρα όχι με βάση το υποκριτικά… λαθρομεταναστευτοφαγικό προεκλογικό της πρόγραμμα. Και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η –πλήρως προσαρμοσμένη στην νεοταξίτικη πραγματικότητα- «μεταφασίστρια» θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες ενίσχυση των… νόμιμων ροών μετανάστευσης και των λεγόμενων «ανθρωπιστικών διαδρόμων», όπως και μείωση της γραφειοκρατίας, με στόχο τη… γρηγορότερη έκδοση άδειας παραμονής για τους λαθρομετανάστες!

Αναλόγως θα αντιμετώπιζαν την λαθρομετανάστευση και οι εν Ελλάδι θαυμαστές της, αλλά δε θα χρειαστεί να εξευτελιστούν σαν το ίνδαλμά τους, γιατί έχει πάρει χαμπάρι ο ελληνικός λαός τι κουμάσια είναι και θα μείνουν… εκτός νυμφώνος!

 

Α.Β.

Exit mobile version