Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι διαδηλώσεις και τα ρόπαλα με τις μαυροκόκκινες σημαίες 

Οι διαδηλώσεις και τα ρόπαλα με τις μαυροκόκκινες σημαίες 

Αισχρή εντύπωση έκανε σε ολόκληρο τον λαό η προσπάθεια για καπέλωμα από τις δυνάμεις της αριστεράς των λαϊκών κινητοποιήσεων ενάντια στις ευθύνες του κράτους για την τραγωδία στα Τέμπη.

Το θράσος τους χωρίς όρια! Λες και δεν κυβέρνησαν και αυτοί μέσα από την ισχυρή επιρροή τους στον κρατικό μηχανισμό και με τον συνδικαλισμό τον οποίον ελέγχουν  και ο οποίος κατευθύνει κατά μεγάλο μέρος όσα συμβαίνουν στον δημόσιο τομέα… Είναι ξεκάθαρο ότι στο όλοι φταίνε μέσα σε αυτό το όλοι είναι και η αριστερά, αλλά αυτοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και παίρνουν τα ρόπαλα με τα σημαιάκια τους κόκκινα το ΚΚΕ και μαυροκόκκινα οι αναρχοκομμουνιστές και κάνουν τους οργισμένους. 

Βεβαίως τα πράγματα άλλαξαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη και όπως κυκλοφορεί στην πολιτική “πιάτσα” δημοσκόποι οι οποίοι μέχρι πριν λίγες μέρες έκαναν ό,τι τους έλεγε η παρέα του Μητσοτάκη, τώρα πηγαίνουν σιγά-σιγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δώσουν τα τελευταία στοιχεία μετά το θλιβερό γεγονός. Πάντα καιροσκόποι, πάντα απατεώνες, πάντα δίβουλοι με μοναδικό τους θεό το χρήμα. 

Όσο για την Νέα Δημοκρατία εκτός από μία κηδεία στην οποία πήγε ο ίδιος ο Μητσοτάκης ως προσωπικός φίλος του νεκρού και με καμιά κατοσταριά αστυνομικούς και με όλη την Νέα Δημοκρατία της περιοχής, σε καμία άλλη κηδεία των θυμάτων των Τεμπών δεν εμφανίστηκε πολιτικός. Επίσης, έχουν εξαφανιστεί από τους δρόμους και τις πλατείες που είχαν αρχίσει τις προεκλογικές βόλτες οι πολιτευτές, πιο πολλοί απ’ όλους της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα έμπειροι βουλευτές θεωρούν λάθος και μοιραία την καθυστέρηση των εκλογών και λένε ότι όσο περνά ο χρόνος τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Από την άλλη πλευρά, η αντίπαλη άποψη μέσα στην Ν.Δ. ισχυρίζεται ότι πρέπει να περάσει χρόνος και ότι θα αμβλυνθούν οι εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται να έχουν και δίκιο. Μη ξεχνάτε ότι ο Σημίτης των Ιμίων του 1996 που είχε πει το “ευχαριστούμε τους αμερικάνους” και τον έβριζε όλος ο λαός προδότη, μετά από λίγους μήνες κέρδισε τις εκλογές! 

Exit mobile version