Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τραγωδία στα Τέμπη, η κλοπή του χαλκού και οι εργατοπατέρες

Η τραγωδία στα Τέμπη, η κλοπή του χαλκού και οι εργατοπατέρες

Πίσω από την διάλυση στον ΟΣΕ, από την οποία μοιραία προέκυψε η μεγάλη τραγωδία είναι και η λεηλασία μεγάλης ποσότητας χαλκού και άλλων πολύτιμων υλικών στην οποία συμμετείχαν όχι μόνον οι γνωστές συμμορίες των Ρομά, αλλά και προϊστάμενοι και υπάλληλοι του ΟΣΕ και εργατοπατέρες της αριστεράς από αυτούς που διαδήλωσαν με αγανάκτηση και οργή τις τελευταίες ημέρες κρατώντας τα λοστάρια με τα κόκκινα σημαιάκια. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δικογραφία, το 2017, που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλοπαράγοντες του Οργανισμού και ούλτρα αριστεροί συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση, η οποία αφορούσε ένα μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς. Ακόμη και ένας προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συντήρησης Γραμμής, μαζί με επτά ακόμη υπαλλήλους του ΟΣΕ είχαν συλληφθεί καθώς είχαν δωροδοκηθεί από συμμορία που μεταπωλούσε καλώδια και μέταλλα. Σύμφωνα με την δικογραφία είχαν στρατολογηθεί στην εγκληματική οργάνωση από το 2015. Κανένας από αυτούς δεν οδηγήθηκε στην φυλακή… 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλε-διοίκηση που δεν υπήρχε και που εάν υπήρχε δεν θα γινόταν η τραγωδία, συνδέεται με σύστημα, το οποίο αποτελείται κυρίως από καλώδια με χαλκό. Όλοι τους ένοχοι λοιπόν και ας σταματήσουν την υποκρισία. Υπολογίζεται ότι περισσότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο χάνει ο ΟΣΕ από την δράση των κυκλωμάτων.   

Exit mobile version