Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγελαφικές καταστάσεις με συντρόφια των Εξαρχείων και τον Γιάν(ν)η Βαρουφάκη

Τραγελαφικές καταστάσεις με συντρόφια των Εξαρχείων και τον Γιάν(ν)η Βαρουφάκη

Ως γνωστόν, ο πολύς Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης άρπαξε κάτι ψιλές από συντρόφια στα Εξάρχεια. Από κει και μετά, αρχίζει ο τραγέλαφος…

Στην αρχή, ο Γιάν(ν)ης μίλησε για… «φασιστική επίθεση». Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι η εκδοχή αυτή είναι καταγέλαστη και με ανάρτησή του στο Twitter επιχείρησε… διόρθωση, γινόμενος ακόμα πιο καταγέλαστος:

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν και φαινόντουσαν. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!».

Τελικά, σε χρόνο dt η Κρατική Ασφάλεια εξιχνίασε (μερικώς…) την υπόθεση και συνέλαβε έναν 17χρονο στο Μαρούσι (αναρχικός βορείων προαστίων…), ο οποίος είχε και παλαιότερα συμμετοχή σε «δράσεις» των αναρχο-αριστεριστών, ενώ «ταυτοποίησε» κι άλλους τρεις αναρχο-αριστεριστές, οι οποίοι –μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- κρύβονται για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Αφού, λοιπόν, κατέρρευσαν άμεσα οι καταγέλαστες θεωρίες περί «φασιστών» και «μπράβων», ο Γιάν(ν)ης («πηγές από το περιβάλλον του») διέρρευσε στα ΜΜΕ πως ο ίδιος… δεν πρόκειται να κάνει μήνυση.

Μένει κάτι τελευταίο, για να ολοκληρωθεί ο τραγέλαφος: εφόσον η αστυνομία έχει κινηθεί αυτεπαγγέλτως και θα οδηγήσει κάποιους από τους δράστες στο εδώλιο του κατηγορουμένου, να πάει ο Γιάν(ν)ης στο δικαστήριο και να πει πως δεν αναγνωρίζει τα συντρόφια ως αυτούς που του επιτέθηκαν, αθωώνοντάς τους!

Βάζετε… στοίχημα, πως έτσι θα γίνει;

 

A.B.

Exit mobile version