Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι προδότες του ΚΚΕ και τα «απαράδεκτα εθνικιστικά συνθήματα» στα στρατόπεδα

Οι προδότες του ΚΚΕ και τα «απαράδεκτα εθνικιστικά συνθήματα» στα στρατόπεδα

Είναι κάτι που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο… τιμημένο κουκουέ και το… ομολογούμε αβίαστα: μένει αταλάντευτα σταθερό στην προδοτική του γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα, ικανοποιώντας έτσι τα υπερατλαντικά αφεντικά του!

Έτσι, «καταγγελία φαντάρων» (κνιτών προφανώς…) από το 2ο Μ/Κ Τάγμα της ΕΛΔΥΚ δημοσίευσαν τα κόκκινα ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτήν: «Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης των στρατιωτών στο χώρο πραγματοποίησης της τελετής, φωνάχτηκαν απαράδεκτα εθνικιστικά συνθήματα με την ανοχή και την κάλυψη υπαξιωματικού που ήταν υπεύθυνος, συνθήματα που αναπαράγουν την έχθρα και το μίσος ανάμεσα στους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία. Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές και μαθητές, οι άνεργοι των δύο χωρών, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αφού απ ότι επιβεβαιώνει η ίδια η ζωή τα προβλήματά μας είναι κοινά και οι αιτίες που τα προκαλούν…».

Όπως βλέπουμε, δεν αναφέρονται τα «απαράδεκτα εθνικιστικά συνθήματα», που «αναπαράγουν την έχθρα ανάμεσα στους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία», αλλά… φανταζόμαστε ποια εννοούν οι κουκουέδες. Βλέπετε, προ ολίγων ετών, βουλευτές του (Παφίλης, Τάσσος και Κανέλλη) είχαν καταθέσει ερώτηση στη βουλή, στην οποία είχαν χαρακτηρίσει «αντιδραστικά», «αλυτρωτικά» και «προσβλητικά απέναντι σε άλλους λαούς» τα εξής συνθήματα, που ακούγονταν σε στρατόπεδα της χώρας: «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία», «Πού θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγια-Σοφιά».

Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό απ’ το «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας», όπως χαρακτήρισε το ΚΚΕ ο Γεώργιος Παπανδρέου!

Κι ως γνωστόν, μια φορά προδότες – για πάντα προδότες! 

 

A.B.

Exit mobile version