Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επεισόδιο… «ενδοοικογενειακής αριστερής βίας»: ο Γιάν(ν)ης αθώωσε τον πρώτο κατηγορούμενο

Επεισόδιο… «ενδοοικογενειακής αριστερής βίας»: ο Γιάν(ν)ης αθώωσε τον πρώτο κατηγορούμενο

Σε προχθεσινό μας άρθρο, υπό τον τίτλο «Τραγελαφικές καταστάσεις με συντρόφια των Εξαρχείων και τον Γιάν(ν)η Βαρουφάκη», καταλήγαμε ως εξής:

«Μένει κάτι τελευταίο, για να ολοκληρωθεί ο τραγέλαφος: εφόσον η αστυνομία έχει κινηθεί αυτεπαγγέλτως και θα οδηγήσει κάποιους από τους δράστες στο εδώλιο του κατηγορουμένου, να πάει ο Γιάν(ν)ης στο δικαστήριο και να πει πως δεν αναγνωρίζει τα συντρόφια ως αυτούς που του επιτέθηκαν, αθωώνοντάς τους!».

Και… διαψευστήκαμε πανηγυρικά! Διότι, ο πολύς Γιάν(ν)ης δεν περίμενε τη δικάσιμο, για να αθωώσει τα συντρόφια που του έριξαν μερικές «ψιλές», καθώς έσπευσε να αθωώσει τον έναν και μοναδικό μέχρι τώρα συλληφθέντα – και μάλιστα από… ραδιοφώνου! 

Μιλώντας, λοιπόν, στον Real FM είπε τα εξής:

«Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι, ναι ήταν 6-7 και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω το πρόσωπό του στο μυαλό μου μέσα χαραγμένο και σε διαβεβαιώ ότι δεν ήταν ο 17χρονος, ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στη χειρουργική βία».

Ομοίως, θα αθωώσει και τους υπολοίπους που έχουν «ταυτοποιηθεί» από την Κρατική Ασφάλεια…

Βλέπετε, επρόκειτο για ένα ατυχές επεισόδιο… «ενδοοικογενειακής βίας» και δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια. Διότι, δεν πρέπει να μείνει στον ελληνικό λαό η εντύπωση, πως υπάρχουν «Τάγματα Εφόδου» της αριστεράς, που τρομοκρατούν και ξυλοκοπούν κατά βούλησιν, άμα λάχει ακόμα και… συντρόφους!

  Α.Β.

Exit mobile version