Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο στοιχίζει σε ένα διαλυμένο κράτος ο θάνατος; 

Πόσο στοιχίζει σε ένα διαλυμένο κράτος ο θάνατος; 

Με νωπό ακόμη το αίμα και με την οσμή των απανθρακωμένων πτωμάτων ακόμη παρούσα στον αέρα, έσπευσε η κυβέρνηση της Ν.Δ. να ανακοινώσει μέτρα, τα οποία εάν μη τι άλλο προσβάλλουν την μνήμη των νεκρών! 

Όχι η ευθύνη δεν ανήκει μόνον στον σταθμάρχη, που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, ανήκει σε ΟΛΑ τα κόμματα εξουσίας (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ), τα οποία έχουν καταντήσει την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση. 

Τις ίδιες ακριβώς ημέρες, που γινόντουσαν οι κηδείες των αδικοχαμένων των Τεμπών, ανακοίνωνε μέτρα η κυβέρνηση που ξεπερνούσαν κάθε όριο λογικής, επιχειρώντας με χρήμα να εξαγοράσει τον πόνο και την σιωπή… Τα μέτρα ήταν ειδική σύνταξη τετραπλάσια της εθνικής, αφορολόγητη για τους συγγενείς και όχι μόνον, αλλά και γι’ αυτούς που έχουν συνάψει… σύμφωνο συμβίωσης. Ακόμη σύμφωνα με τα μέτρα της κυβερνήσεως όλες οι ατομικές οφειλές σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες για προσωπικά ή στεγαστικά δάνεια των γονέων, των συζύγων, των τέκνων, αλλά και των αδελφών ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! Και το κερασάκι στην τούρτα δικαίωμα διορισμού στο δημόσιο για ένα μέλος των οικογενειών των θανόντων έως και β’ βαθμού συγγενείας. 

Όλα αυτά αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν είπε λέξη ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανένας και κατά τα άλλα δεν είναι λαϊκιστές! Λαϊκιστές ήταν μόνον οι Χρυσαυγίτες με την δημοκρατία που νίκησε με την καταδίκη της και ένα σημάδι της νίκης της η τραγωδία των Τεμπών… 

Exit mobile version