Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τα λεφτά να τα κρατήσουν, εμείς θέλουμε να μπούνε φυλακή οι πολιτικοί»

«Τα λεφτά να τα κρατήσουν, εμείς θέλουμε να μπούνε φυλακή οι πολιτικοί»

Αναφερθήκαμε στα σκανδαλώδη μέτρα της κυβερνήσεως Ν.Δ., η οποία διαγράφει μέχρι και τα χρέη συγγενών προς τράπεζες των νεκρών και των τραυματισθέντων της τραγωδίας των Τεμπών. Ακόμη δίνει και ένα διορισμό στο δημόσιο, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τι σημαίνει διορισμός στο δημόσιο για το κομματικό κράτος… Απέναντι σε αυτήν όμως την προσπάθεια εξαγοράς σιωπής απάντησε ένας πατέρας.

Ένας ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ πατέρας ενός 26χρονου, ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε το παιδί του στα Τέμπη δήλωσε: «Τα λεφτά τους, τις αποζημιώσεις που δίνουν τώρα, να τις κρατήσουν. Εμείς θέλουμε ποινικές ευθύνες. Επιτέλους σε αυτήν τη χώρα κάποιος πολιτικός να πάει φυλακή.

Οι πέντε υπουργοί που ήταν όλα αυτά τα χρόνια υπουργοί Μεταφορών να δεσμευτούν οι περιουσίες τους, και όχι να λένε θα σας δώσουμε αποζημιώσεις, πάλι θα πάρουν λεφτά από τον κόσμο, τον ελληνικό λαό. Να δεσμευθούν επιτέλους οι περιουσίες όλων αυτών που ευθύνονται. Σε είκοσι χρόνια 11 δισ., πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά; Γιατί δε φτιάξανε τα τρένα; Γιατί μας είπε ο υπουργός ότι τα τρένα είναι ασφαλή; Τον ακούσανε οικογένειές και παιδιά και πήγαν με τα τρένα»

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;» είπε.

«Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη.»

«Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω»

Υ.Γ.: Για την Ιστορία: Οι μόνοι πολιτικοί που πήγαν άδικα φυλακή, για μία δολοφονία με την οποία δεν είχαν την οποιαδήποτε σχέση, ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν πήγε ποτέ κανένας πολιτικός φυλακή ούτε για την δολοφονία του Λαμπράκη, ούτε για την δολοφονία του Τεμπονέρα, ούτε για το ναυάγιο του Σαμίνα Εξπρές, ούτε για τους νεκρούς στην Μάνδρα και στο Μάτι, ούτε πρόκειται να πάει για τα Τέμπη…!

Exit mobile version