Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόντες οι πολιτικοί από τις κηδείες των νεκρών των Τεμπών

Απόντες οι πολιτικοί από τις κηδείες των νεκρών των Τεμπών

Δεν εμφανίστηκαν πολιτικοί στις κηδείες των νεκρών των Τεμπών γνωρίζοντας ότι θα αντιμετώπιζαν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου εναντίον τους. Ούτε η κ. Σακελλαροπούλου, που μοιράζει φαγητό σε λαθρομετανάστες, σαν καλή αντιρατσίστρια εμφανίστηκε σε καμία από τις κηδείες.

Για του λόγου το αληθές, σε μία κηδεία παρέστη μαζί με πλήθος αστυνομικών ο Μητσοτάκης, που ο νεκρός ήταν φίλος του, τον γνώριζε προσωπικά και φυσικά ανήκε στην Νέα Δημοκρατία και αυτό έγινε με τηλεοπτικές κάμερες προς δημιουργία εντυπώσεων για να φανεί ότι δεν τα έχει ο κόσμος μαζί τους… Γιατί δεν πηγαίνει καμία βόλτα τώρα ο Μητσοτάκης σε καμία λαϊκή γειτονιά ή στην Λάρισα ή στην Θεσσαλονίκη να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος. 

Όσο για τον έτερο των “μονομάχων” τον Αλέξη Τσίπρα, αυτός πήγε σε δύο κηδείες. Η μία ήταν στην Αταλάντη όπου ο πατέρας της νεκρής είχε γνωριμία με τον Τσίπρα και ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η δεύτερη ήταν στην Καρδίτσα όπου ο πατέρας του νεκρού είναι ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Καρδίτσας. 

Μάχη εντυπώσεων σε αποστειρωμένο περιβάλλον δηλαδή και τίποτε άλλο.

Exit mobile version