Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατασκοπευτικό θρίλερ στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας!

Κατασκοπευτικό θρίλερ στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας!

Όλα τα’ χαμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας (και των θαυμάτων, και των θαυμάτων!), οι πράκτορες μας έλλειπαν. Φρόντισε όμως η… λαοφιλής κυβέρνησή μας -με «διαρροές» στους δημοσιογραφικούς παπαγάλους της- να ανακαλυφθούν και «πράκτορες»!

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες, το «μενού» των ΜΜΕ έχει και μπόλικη… πρακτορολογία, σε μια προσπάθεια να αποσπαστεί η προσοχή της κοινής γνώμης από το μακελειό των Τεμπών!

Πρωταγωνίστρια του… κατασκοπευτικού θρίλερ είναι μια Ρωσσίδα, ονόματι Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, η οποία εμφανίστηκε στην Ελλάδα ως ομογενής, με το όνομα Μαρία Τσάλλα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η… υπερπράκτωρ Ιρίνα είχε ανοίξει ένα μαγαζί με… πλεκτά στο Παγκράτι κι από κει μας… πρακτόρευε για λογαριασμό της Μόσχας.

Τι… άκρως απόρρητα κρατικά μυστικά μάθαινε στο μαγαζί της, δεν διευκρινίστηκε.

Ωστόσο, η… υπερπράκτωρ ήταν και φωτογράφος και όπως μας βεβαιώνουν τα ΜΜΕ ταξίδευε συχνά σε διάφορες περιοχές της χώρας και στην Ευρώπη, με… όπλο την φωτογραφική της μηχανή. Άγνωστο στο ευρύ κοινό παραμένει το τι ακριβώς φωτογράφιζε η… υπερπράκτωρ στις εξορμήσεις της.

Τελικώς, μια σύλληψη πράκτορα της ιδίας ρωσσικής μεγάλης των πρακτόρων σχολής στην Σλοβενία επηρέασε –άγνωστο πως- την δράση της και η… υπερπράκτωρ απεσύρθη εσπευσμένως στα… ενδότερα της αχανούς Ρωσσικής Αυτοκρατορίας, πριν πέσει στα χέρια των… φωστήρων της ΕΥΠ.

Κι αν όλα αυτά σας θυμίζουν την αξέχαστη παλιά ελληνική ταινία «φανερός πράκτωρ 000», με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο, καλώς σας την θυμίζουν!

Exit mobile version