Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 έπεσαν τα πρώτα στημένα χειροκροτήματα στον πρωθυπουργό των Τεμπών

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 έπεσαν τα πρώτα στημένα χειροκροτήματα στον πρωθυπουργό των Τεμπών

Την ίδια ακριβώς ημέρα που η Ρυθμιστική Αρχή ανακοίνωσε το πόρισμά της ότι ο μοιραίος σταθμάρχης, που έστειλε στον θάνατο δεκάδες νέα παιδιά, είχε ελλιπή εκπαίδευση για την θέση του και είναι προφανές ότι κατείχε την θέση αυτή με πολιτική παρέμβαση και μέσον, ναι την ίδια ημέρα, δεν δίστασαν οι βρυκόλακες των ψήφων να στήσουν μία φιέστα στο Μαρούσι και χωρίς να έχει συμβεί τίποτε να χειροκροτούν τον πρωθυπουργό της τραγωδίας των Τεμπών! 

Η σκηνή εκτυλίχθηκε στο Μαρούσι σε έναν δρόμο ασφυκτικά γεμάτο και πως συνέβη αλήθεια αυτό; Πως έκλεισε η κυκλοφορία; Που βρέθηκαν χιλιάδες πολίτες να χειροκροτούν και γύρω από τον πρωθυπουργό ένα τείχος αστυνομικών με πολιτικά βεβαίως, οι οποίοι προστάτευαν την όλη διαδικασία; Χαρακτηριστικό είναι το χαμόγελο του πρωθυπουργού Κυριάκου, ο οποίος σηκώνει το χέρι του θριαμβευτικά ψηλά, ενώ γύρω του οι οπαδοί μέσα στην καλή χαρά χαμογελάνε… Έτσι θρηνούν για τα Τέμπη οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι της Νεοφιλελεύθερης νομενκλατούρας.

Ήταν φανερό ότι επρόκειτο για μία επίδειξη φτηνού λαϊκισμού από ένα κόμμα που υποτίθεται ότι πολεμάει τον λαϊκισμό…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας για την συγκέντρωση αυτή που ήταν η “απάντηση” στο ότι η Νέα Δημοκρατία πληρώνει την τραγωδία των Τεμπών εκλογικά, έγινε κινητοποίηση σε ολόκληρη την Αττική προκειμένου να προστατευτεί η εικόνα του πρωθυπουργού. Και το θαύμα έγινε! Κανένας δυσαρεστημένος από την κυβέρνηση της τραγωδίας των Τεμπών, καμία διαμαρτυρία για τον εκπρόσωπο ενός πολιτικού κόσμου, ο οποίος ευθύνεται και με τις λέξεις πολιτικό κόσμο εννοούμε όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου χωρίς να εξαιρούνται οι συμμορίες της υποκριτικής αριστεράς από την μία άκρη έως την άλλη. Εύγε τους λοιπόν! Όλα καλά τα κάνουν… Και όσο για τον λαό δεν είναι άμοιρος ευθυνών όταν χειροκροτεί αυτούς τους ίδιους τους ενόχους της κακομοιριάς του και της δυστυχίας του, που είναι ένοχος για όλες τις ατιμώρητες τραγωδίες από την Ricomex μέχρι το Σαμίνα Εξπρές, την Μάνδρα, το Μάτι και τόσα άλλα… 

Exit mobile version