Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστρέφει η εποχή του ψυχρού πολέμου: Εχθρός της Ελλάδας η Ρωσσία σύμφωνα με την ξενόδουλη εξουσία

Επιστρέφει η εποχή του ψυχρού πολέμου: Εχθρός της Ελλάδας η Ρωσσία σύμφωνα με την ξενόδουλη εξουσία

Είναι προφανές ότι ζούμε μία εποχή ενός νέου ψυχρού πολέμου. “Λεπτομέρεια”, η οποία δεν προβλήθηκε από τα “ελληνικά” ΜΜΕ ότι το κατασκοπευτικό drone των ΗΠΑ, το οποίο κατέπεσε στην Μαύρη Θάλασσα όταν ένα μαχητικό Suhoi της Ρωσσίας έριξε πάνω του καύσιμα είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα! Και αυτό σίγουρα δεν ήταν μία φιλική ενέργεια των Αθηνών προς την Μόσχα. 

Γενικά επικρατεί ένα κλίμα υστερίας από τα αμερικανόδουλα ΜΜΕ (ένα εξαιρείται…) κατά της Ρωσσίας. Το τελευταίο ήταν η μεγάλη δήθεν αποκάλυψη ότι μία ρωσσίδα κατάσκοπος ζούσε στο Παγκράτι όπου είχε ανοίξει κατάστημα που πουλούσε κλωστές! Τι κατασκοπεία έκανε δεν μας είπανε, ούτε τι ήταν δυνατόν να κάνει με τις κλωστές. Η υπόθεση θυμίζει παλαιότερες εποχές του ψυχρού πολέμου και τις ραδιοφωνικές εκπομπές “στα δίχτυα της αράχνης” και οι “ιστορίες πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα”. 

Στον χορό του αντιρωσσικού μετώπου έχουν μπει και ρασοφόροι όπως ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ο οποίος δηλώνει ότι οι Ρώσσοι επεκτείνονται στην Αφρική και αυτό την ίδια στιγμή κατά την οποία η επιρροή του Πατριαρχείου στην Αφρική είναι όχι μόνον ασήμαντη, αλλά και η όλη η δραστηριότητα του είναι αμελητέα. Από κοντά και ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος έχει κηρύξει πόλεμο στο Πατριαρχείο της Μόσχας και στηρίζει τους Ορθόδοξους υποτίθεται της Ουκρανίας, που οι περισσότεροι από αυτούς είναι Ουνίτες και υποστηρίζουν τα πρωτεία του Πάππα!

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα του κράτους των Αθηνών έχει επιλέξει στρατόπεδο ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού. Μη ξεχνάμε ότι στους εορτασμούς για την Ναυμαχία του Ναυαρίνου δεν κλήθηκε ο Ρώσσος πρέσβης (από λάθος είπανε…) και επίσης έχουν παγώσει κάθε μορφής ελληνορωσσικές σχέσεις.   

Exit mobile version