Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Καταρρέουν τράπεζες, τύπωσαν ψεύτικο χρήμα χωρίς αντίκρισμα, που φέρνει την κατάρρευση των εθνικών οικονομιών και ίσως και παγκόσμιο πόλεμο.

Μην απορείτε που βλέπετε καραβάνια ολόκληρα να κάνουν πολυτελείς διακοπές στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, ενώ η χώρα είναι χρεοκοπημένη. Έχει μοιραστεί και εδώ το ψεύτικο χρήμα, που αποφάσισαν οι αφέντες της παγκοσμιοποίησης να μοιράσουν. Αυτό προκύπτει και από δήλωση που έκανε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ρωσσίας σχετικά με την παγκόσμια οικονομία.

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ: Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και ΗΠΑ τύπωσαν σχεδόν 8,4 τρισ. δολάρια και ευρώ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ! Τυπώσανε σε δύο χρόνια όσα είχαν τυπωθεί τα προηγούμενα σαράντα!

Η κρίση ξεκίνησε απ’ τις εποχές των μέτρων κατά της πανδημίας, όπου ορισμένες αναπτυγμένες οικονομίες καταχράστηκαν τη μονοπωλιακή τους δύναμη, όσον αφορά τα νομισματικά μονοπώλια.
Άνοιξαν τη μηχανή τυπώματος στις ΗΠΑ και τύπωσαν 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια! Αυτό αντιστοιχεί στο 38% όλων των κυκλοφορούντων χρημάτων!

Στην υπόθεση αυτή δεν μπορεί παρά μοιραία να έχει εμπλοκή η Κίνα, η παγκόσμια ανερχόμενη οικονομική δύναμη, η οποία όμως έχει τεράστια αποθέματα τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο εθνικό της θησαυροφυλάκιο. Η κίνηση των ΗΠΑ να τυπώνει ανεξέλεγκτα δολάρια στον καιρό του Μπάιντεν αποτελεί μία καθαρή κλοπή εις βάρος της Κίνας, η οποία ενδεχομένως και θα φέρει δυναμική αντίδραση από το Πεκίνο.

Exit mobile version