Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύμβουλος του Τσίπρα ο δημοσκοπικός κράχτης των… νεοπατριωτών! Τυχαίο;

Σύμβουλος του Τσίπρα ο δημοσκοπικός κράχτης των… νεοπατριωτών! Τυχαίο;

Μεγάλη αβάντα προσφέρουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων σε… νεοπατριωτικό κόμμα, για το οποίο ΔΕΝ υπάρχει καμμιά προηγούμενη εκλογική καταγραφή –  άρα, οι συστημικές εταιρείες μπορούν να του δώσουν ότι ποσοστά θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Κι αν οι υπόλοιπες εταιρείες του κάνουν αβάντα κάπως… διακριτικά, υπάρχει μια εταιρεία, ο ιδιοκτήτης της οποίας έχει αναλάβει ρόλο… κράχτη για το κόμμα αυτό. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαύρο της MRB, που περίπου από το τέλος του 2022 αβαντάρει στα ίσια το δήθεν «αντισυστημικό» αυτό κόμμα. Στις δε τελευταίες δημοσκοπήσεις, το εμφανίζει με… διπλάσια ποσοστά, δικαιολογώντας το «εύρημά» του ως πολιτικό αποτέλεσμα της οργής της κοινωνίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Εκείνο που αγνοούν πολλοί, είναι ότι ο περί ου ο λόγος, συνεργάζεται επαγγελματικά με τον Τσίπρα, ως σύμβουλός του στον τομέα των δημοσκοπήσεων! Σύμφωνα μάλιστα με «παραπολιτικά» δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ο Τσίπρας είναι κατενθουσιασμένος από την συνεργασία του με τον Μαύρο, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «διαρρέουν» πως ο Μαύρος είναι ο άνθρωπος που ο Τσίπρας «εμπιστεύεται πιο πολύ απ’ όλους»!

Παρεμπιπτόντως, η επαγγελματική συνεργασία του Τσίπρα με τον Δημήτρη Μαύρο ξεκίνησε στα τέλη του 2022, όταν ο Μαύρος άρχισε ξαφνικά να παίζει το ρόλο του δημοσκοπικού κράχτη των… νεοπατριωτών. Τυχαίο; Δε νομίζουμε! 

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, εις ότι αφορά την αξιοπιστία του Μαύρου και της εταιρείας του, θυμίζουμε ότι το βράδυ των εκλογών του 2015, ο Μαύρος αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη, διότι οι δημοσκοπήσεις της εταιρείας του είχαν πολύ σημαντική απόκλιση από τα αποτελέσματα των εκλογών: «Εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη για απόψε. Οι πολίτες δεν είπαν ψέματα. Η ευθύνη είναι δική μας. Το αστάθμιστο δείγμα ήταν άψογο. Εμείς δεν έχουμε μεθοδολογικά εργαλεία για να αξιολογήσουμε και να διαχειριστούμε ακραίες καταστάσεις».

Exit mobile version