Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλητικές δηλώσεις Κίνας κατά ΗΠΑ

Απειλητικές δηλώσεις Κίνας κατά ΗΠΑ

Το περίφημο δόγμα Μπρεζίνσκι ήθελε την σύγκρουση μελλοντικά μεταξύ Κίνας και Ρωσσίας, η οποία θα κατοχύρωνε την κυριαρχική θέση των ΗΠΑ στο παγκόσμιο σκηνικό. Η τραγική πολιτική όμως του ανοϊκού Μπάιντεν, που περπατάει σαν μαριονέτα σε κουκλοθέατρο, και η άκρως επιθετική στάση της Ουάσιγκτον, η οποία κλιμακώνει συνεχώς την σύγκρουση Ρωσσίας Ουκρανίας έφερε την προσέγγιση του Πεκίνου με την Μόσχα και τις τελευταίες δηλώσεις της Κίνας ότι η Αμερική θα την βρει απέναντί της εάν δεν αλλάξει την πολιτική της. 

Μέσα σε όλα αυτά η Κίνα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αυξήσει κατά 7,2% τις αμυντικές της δαπάνες, οι οποίες θα υπερβούν τα 223 δις δολάρια, ενώ ευθέως έθεσε σαν στρατηγικό της στόχο την επανένωση με την Ταϊβάν προκρίνοντας λύση ειρηνική, αλλά μην αποκλείοντας και μία στρατιωτική επέμβαση. 

Επί τέσσερα χρόνια, όταν κυβερνούσε ο Τραμπ, οι “φιλειρηνιστές” των ΗΠΑ, που ελέγχονται και κατευθύνονται από το γνωστό λόμπυ, τον κατηγορούσαν και με τρόπο βρόμικο τον έριξαν από την εξουσία. Πόσο… “φιλειρηνιστές” είναι φαίνεται από το γεγονός ότι ο εκλεκτός τους Μπάιντεν ετοιμάζει την Ουάσιγκτον να ξεκινήσει έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, o οποίος θα καταστρέψει κυριολεκτικά τον κόσμο και το πρώτο και μεγαλύτερο θύμα της θα είναι η Ευρώπη.

Exit mobile version