Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιωνιστική βία και τρομοκρατία κατά της χριστιανοσύνης στην Παλαιστίνη! (Βίντεο)

Σιωνιστική βία και τρομοκρατία κατά της χριστιανοσύνης στην Παλαιστίνη! (Βίντεο)

Δεν είναι μόνο οι δυστυχείς Παλαιστίνιοι που υφίστανται την βία και την τρομοκρατία των σιωνιστών στην γη της Παλαιστίνης. Σε προσφιλή στόχο των σιωνιστών έχουν μετατραπεί και οι χριστιανοί, καθώς και τα ιερά σύμβολα της χριστιανοσύνης!

Έτσι, σοβαρότατο επεισόδιο έγινε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στο Θεομητορικό Μνήμα της Παναγίας στα Ιεροσόλυμα, όταν φανατικός σιωνιστής εισήλθε στον Ναό βρίζοντας και κραδαίνοντας αιχμηρά αντικείμενα επιχείρησε να προκαλέσει φθορές!

Τον βάνδαλο σιωνιστή κατάφεραν να τον σταματήσουν ο καθηγούμενος του Προσκυνήματος Μητροπολίτης Ελενουπόλεως Ιωακείμ και προσκυνητές!

Και βέβαια, δεν επρόκειτο για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, καθώς στην σχετική ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων κάνει λόγο για συνεχείς και οργανωμένες επιθέσεις των σιωνιστών κατά της χριστιανοσύνης:

«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις, από ριζοσπαστικές ισραηλινές ομάδες, που στοχεύουν εκκλησίες, νεκροταφεία και χριστιανικές περιουσίες, πέρα από τη σωματική και λεκτική κακοποίηση κατά χριστιανών κληρικών, έχουν γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο που προφανώς αυξάνεται σε ένταση κατά τις χριστιανικές γιορτές. Η επίθεση στον Ναό του Τάφου της Παναγίας στην Ιερουσαλήμ είναι ένα φρικτό τρομοκρατικό έγκλημα που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε καμία περίπτωση. Το Πατριαρχείο καλεί τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει άμεσα για να παράσχει ασφάλεια και προστασία στους χριστιανούς της Ιερουσαλήμ και στους ιερούς τους τόπους, συμπεριλαμβανομένης της Εκκλησίας του Παναγίου Τάφου, που υφίστανται αξιοθρήνητες μορφές παραβιάσεων και επιθέσεων από τα χέρια των ριζοσπαστικών Ισραηλινών οργανώσεων».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προ ολίγων μηνών, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων είχε καταγγείλει σε συνέδριο για τις θρησκευτικές ελευθερίες στην Ουάσιγκτον την βία και την τρομοκρατία που υφίστανται οι χριστιανοί στην Ιερουσαλήμ και τους Αγίους Τόπους γενικότερα. 

Φυσικά, η κυβέρνηση των Αθηνών, των Μητσοτάκη-Δένδια, σιωπά για την σιωνιστική τρομοκρατία κατά των χριστιανών στην Παλαιστίνη, ενώ τα κατεστημένα ΜΜΕ την αποκρύπτουν πλήρως, για ευνόητους λόγους…

 

Exit mobile version