Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο Τύπου για την νεότερη προδοτική απόφαση στην Φλώρινα

Επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά ο βαθιά υποκριτικός ρόλος του καθεστώτος Μητσοτάκη που συνεχίζει ακάθεκτο να πλήττει τα Εθνικά δίκαια της Ελλάδος! Υπό συνθήκες πλήρους αποσιώπησης από τα ΜΜΕ, οι δικαστικές αρχές απέρριψαν κάθε ένσταση επί της έγκρισης εγγραφής του αυτοαποκαλούμενου «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας». Η υποτιθέμενη «παρέμβαση» του Ντογιάκου αποδείχθηκε μια φτηνή προσπάθεια προπαγανδιστικού αντιπερισπασμού αφού η Συμφωνία των Πρεσπών, χάρη σε αυτούς που την διατηρούν μέχρι σήμερα, κατέστησε την απόφαση αναπόφευκτη.

Ταυτόχρονα, γκρεμίστηκαν οι αυταπάτες όλων όσων νόμισαν ότι μπορούν να πετύχουν το οτιδήποτε στηρίζοντας όλες τις ελπίδες τους σε διαβρωμένους θεσμούς, συχνά ενδιαφερόμενοι μόνο για την προσωπική τους προβολή. Δικαιώνεται ξανά η πάγια θέση του Κινήματος μας ότι κανένας εθνικός στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τον πραγματικό αγώνα στον δρόμο όπου πρωτοστατεί η Χρυσή Αυγή για περισσότερα από 30 χρόνια.

Η απόφαση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε την δυνατότητα σε ανθελληνικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος να πανηγυρίζουν δημοσίως και να προετοιμάζονται για το «επόμενο βήμα». Ας γνωρίζουν όμως ότι, παρά την υπονόμευση από την ξενόδουλη κυβέρνηση, σε κάθε κίνηση τους θα αντιμετωπίζουν τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, όπως ακριβώς συνέβη στις 18/12/2022 στην Φλώρινα και σε δεκάδες άλλες περιστάσεις παλαιότερα. Καλούμε όλους τους φίλους του Κινήματος σε αγωνιστική εγρήγορση, παραμένοντας ενήμεροι από τις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής και έτοιμοι να συμμετάσχουν σε κάθε νεότερη εξέλιξη.

Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γραφείο Τύπου
Exit mobile version