Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγκυλωτούς σταυρούς βλέπει παντού ο Βαρουφάκης!

Αγκυλωτούς σταυρούς βλέπει παντού ο Βαρουφάκης

“Ο Βαρουφάκης βλέπει αγκυλωτό σταυρό στη νέα φανέλα της Εθνικής: «Ο γνωστός και μη εξαιρετέος θεωρητικός της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκος»”

Μετά την επίθεση που δέχθηκε από αριστερούς συντρόφους του στα Εξάρχεια ο Βαρουφάκης, που κάποιοι σε πολλά σάιτς και στο facebook έσπευσαν σε πρώτο χρόνο να τους χαρακτηρίσουν φασίστες και χρυσαυγίτες, φαίνεται πως βλέπει οράματα γιατί αλλιώς δεν μπορεί διαφορετικά να ερμηνευτεί ότι βλέπει αγκυλωτούς σταυρούς στις νέες φανέλες της Εθνικής ομάδος και ότι μάλιστα αυτό είναι σχέδιο του Μπαλτάκου! Αναζητώντας μία θέση στον ήλιο, ο δήθεν αντιμνημονιακός Βαρουφάκης, ο οποίος δεν είχε σκοπό να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον έδιωξε ο Σόιμπλε, έβγαλε ανακοίνωση από την οποία και τα εξής: 

ΜέΡΑ 25: «Μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού … Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις».

Φυσικά τα όσα λέει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και προς ενημέρωσή του εάν θέλει να δει ποδοσφαιρικές φανέλες με αγκυλωτό σταυρό του παραθέτουμε μία φωτογραφία ποδοσφαιριστών της ιστορικής ομάδος Απόλλων Σμύρνης.

Exit mobile version