Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τράμπ: Οι αριστεροί και τα λόμπυ θέλουν να με σταματήσουν – Το 2024 θα είναι η τελική μάχη

Τράμπ: Οι αριστεροί και τα λόμπυ θέλουν να με σταματήσουν – Το 2024 θα είναι η τελική μάχη

Φόβος και τρόμος στους λίμπεραλ που θέλουν γοργά να προχωρήσουν προς την παγκοσμιοποίηση, διακινδυνεύοντας ακόμη και μία μεγάλη οικονομική κρίση και ίσως και έναν παγκόσμιο πόλεμο, η επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία, που θα σημάνει σύμφωνα με την δήλωση του ίδιου την απελευθέρωση του έθνους του.

Τα εγκαίνια της προεκλογικής του εκστρατείας ουσιαστικά εγκαινίασε στο Τέξας ο Τραμπ και ήταν καταιγιστικός για ακόμα μια φορά χωρίς να ξεχάσει να τονίσει την ζημιά που κάνουν στις ΗΠΑ οι «μανιακοί ριζοσπάστες αριστεροί».

«Η εισαγγελία της Νέας Υόρκης υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση του υπουργείου Αδικίας στην Ουάσινγκτον, με ερεύνησε για κάτι που δεν αποτελεί ούτε κακούργημα ούτε πλημμέλημα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τέξας. Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε και κατά του εισαγγελέα του Μανχάταν. Ισχυρίστηκε ότι η προσωπική του ζωή έχει ανατραπεί εξαιτίας «μανιακών ριζοσπαστών αριστερών» για να προσθέσει μιλώντας στο κοινό του «θα δικαιωθείτε. Οι τραμπούκοι και οι εγκληματίες που διαφθείρουν το σύστημα δικαιοσύνης μας θα ηττηθούν και θα ντροπιαστούν».

Exit mobile version