Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κύμα της λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, η… μεταφασίστρια Μελόνι και τα εγχώρια… μεταφασιστάκια της παράγκας

Το κύμα της λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, η… μεταφασίστρια Μελόνι και τα εγχώρια… μεταφασιστάκια της παράγκας

Τον τελευταίο καιρό, όλοι οι δρόμοι της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη οδηγούν στην Ιταλία της… μεταφασίστριας Μελόνι! Θυμίζοντας εντόνως το κύμα της λαθρομετανάστευσης του 2015, στην Ελλάδα του Τσίπρα!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μόνο την Παρασκευή –οι γραμμές αυτές γράφονται βράδυ Σαββάτου- πάνω από… δυο χιλιάδες «μετανάστες και πρόσφυγες», με 40 πλεούμενα, αποβιβάστηκαν στο μικρό νησί της Λαμπεντούζα, νότια της Σικελίας.

Οι δε λαθρομετανάστες, προέρχονται από το Καμερούν, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Γουινέα και τον Νίγηρα…

Η δε… μεταφασίστρια Μελόνι, έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια!

Και βέβαια, λύση υπάρχει! Η οποία  δεν είναι να βουλιάζουν τις βάρκες των απελπισμένων, αλλά να ακολουθήσει η Ιταλία (και όλες οι χώρες της Ευρώπης που υφίστανται «εισβολή») το παράδειγμα της Δανίας. Που έχει υπογράψει συμφωνία με την Ρουάντα, να καταλήγουν εκεί οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται σε δανικό έδαφος, μετά από την καταγραφή τους. Και να μένουν σε κέντρα φιλοξενίας στην αφρικανική χώρα, μέχρι που να αποφασιστεί η χορήγηση ή μη ασύλου από την Δανία. Και μετά απ’ αυτή την συμφωνία, δεν πατάει λαθρομετανάστης στην Δανία!

Παρόμοια συμφωνία, με την Ρουάντα, είχε υπογράψει και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αλλά δεν πρόλαβε να την εφαρμόσει, καθώς έπεσε απ’ την εξουσία.

Γιατί δεν κάνει μια ίδια συμφωνία –με την Ρουάντα ή με οποιοδήποτε άλλο αφρικανικό κράτος- και η… μεταφασίστρια Μελόνι; Προφανώς, γιατί είναι όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που προωθεί την αντικατάσταση πληθυσμών στην Ευρώπη! 

(ΥΓ): Αλήθεια, πότε θα αποκηρύξουν την… μεταφασίστρια, την οποία εμφάνιζαν ως πρότυπό τους, τα εγχώρια… μεταφασιστάκια της παράγκας του Καραγκιόζη; 

 A.B.

Exit mobile version