Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παρέλαση, οι χρυσαυγίτες και ο κ. Γιώργος Χρ. Παπαχρήστου

Η παρέλαση, οι χρυσαυγίτες και ο κ. Γιώργος Χρ. Παπαχρήστου

Εφημερίδα “ΝΕΑ” της 25ης Μαρτίου και κύριο θέμα στην πρώτη της σελίδα ο τίτλος “ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ” και δίπλα η φιγούρα ενός νεαρού με μαύρη μπλούζα και το δάφνινο στεφάνι από τον λογότυπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καμία… Αντίθετα αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει στην σελίδα 6, στην στήλη του κ. Παπαχρήστου ο οποίος γράφει: 

“Ακούω εδώ και εκεί ότι από χρυσαυγίτες και άλλους επιχειρείται να στηθεί σόου κατά τις αυριανές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου. Αφορμή φυσικά η τραγωδία των Τεμπών και οι διαχρονικές ευθύνες των πολιτικών”.

Τελικά ό,τι άκουσε ο κ. Παπαχρήστου δεν ανταποκρινότανε στην πραγματικότητα και φυσικά οι μόνοι οι οποίοι μίλησαν στο παρελθόν και θα μπορούσαν να  μιλήσουν και τώρα για τις διαχρονικές ευθύνες των πολιτικών, εκφράζοντας αυτό ακριβώς που πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ήταν και είναι οι Χρυσαυγίτες, τους οποίους φρόντισε το Σύστημα να έχει στην φυλακή και να τους κρατά πολιτικά αιχμαλώτους με μια πολύχρονη δικαστική διαδικασία. 

Αποδεικνύεται επίσης ότι κανένα “σόου” (δεν είναι σόου η γνήσια λαϊκή αντίδραση) δεν έγινε αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι με τρόπο αντιδημοκρατικό υπό περιορισμό! Αποδεικνύεται ότι πέρα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το χάος και ό,τι προβάλλεται δήθεν σαν Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο από ψέμα και απάτη.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή (νόμιμο κόμμα και όχι “εγκληματική οργάνωση” σύμφωνα με το μητρώο κομμάτων του Αρείου Πάγου)

Exit mobile version