Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εκτρώσεις που είναι δολοφονία, η Ελληνική Εκκλησία και οι Σατανιστές

Οι εκτρώσεις που είναι δολοφονία, η Ελληνική Εκκλησία και οι Σατανιστές

Όταν την δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ νομιμοποίησαν τις αμβλώσεις ούτε η Εκκλησία αντέδρασε όπως θα έπρεπε και είχε καθήκον, ούτε και η Νέα Δημοκρατία που έγινε τρεις φορές στην συνέχεια κυβέρνηση δεν κατήργησε τον νόμο αυτό. Για όσους δεν το ξέρουν η Ελλάδα θεωρείται πρωταθλήτρια αναλογικά στις εκτρώσεις στην Ευρώπη και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο παρελθόν αυτές κάθε έτος ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες! Οι μισές να μη γινόντουσαν θα είχαμε σήμερα έξι εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες ηλικίας κάτω των 40 ετών! Ας μην χύνουν λοιπόν δάκρυα υποκρισίας οι πολιτικοί που λένε ότι πεθαίνει η Ελλάδα και παρουσιάζουν τα δυσμενή δημογραφικά δεδομένα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει από αυτούς τους “κακούς” τους οπαδούς του Τραμπ, εκστρατεία για απαγόρευση των εκτρώσεων και μάλιστα μία ισχυρή ομάδα Ρεπουμπλικάνων δικαστών είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε απαγόρευσή τους στο Τέξας. Στην Ελλάδα η Εκκλησία τηρεί σιγή ιχύος… κι απλά λέει ότι είναι αμάρτημα, αλλά δεν προβαίνει σε καμία ενέργεια όπως είχε κάνει επί παραδείγματος χάρη στο παρελθόν για την Εκκλησιαστική περιουσία.

Πρέπει να τονίσουμε ότι το 42% του συνόλου των αμβλώσεων-δολοφονιών, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ πραγματοποιούνται με την χορήγηση μιφεπριστόνης άλλως λεγόμενο χάπι της άμβλωσης. Εν όψη της πιθανής απαγορεύσεως χορηγήσεως του θανάσιμου αυτού χαπιού για τα έμβρυα, ανέλαβε αποστολή η επίσημη και συνταγματικά αναγνωρισμένη (για να καταλάβετε τι κράτος είναι οι ΗΠΑ) εκκλησία του Σατανά από μία κλινική που εγκαινίασε στο Νέο Μεξικό! Η κλινική θα παρέχει αμβλώσεις σαν… “θρησκευτικό τελετουργικό” ώστε να προστατεύεται από την συνταγματικά κατοχυρωμένη προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας. Ο φόνος, δηλαδή, θα αποτελεί θρησκευτικό δικαίωμα προστατευμένο από την νέα Βαβυλώνα των ΗΠΑ, αυτό το κράτος Φρανκεστάιν που θέλει να επιβάλει την παγκοσμιοποίηση

Exit mobile version