Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πρέσπες του Αιγαίου» είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ!

«Πρέσπες του Αιγαίου» είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ!

Όλο και περισσότερο ταυτίζονται οι δύο κύριοι πυλώνες του σάπιου κατεστημένου, Νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ, στα βασικά ζητήματα. Ειδικά στα της εξωτερικής πολιτικής…

Στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, λοιπόν, έχει συμφωνήσει –στα κρυφά!- ο Μητσοτάκης να οδηγήσει τις ελληνο-τουρκικές διαφορές, μετά τις εκλογές – αν βέβαια επανεκλεγεί. Το οποίο δικαστήριο της Χάγης, παραδοσιακά δίνει «σολομώντειες» λύσεις. Κι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως αν παραπεμφθούν εκεί οι ελληνο-τουρκικές διαφορές για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, η απόφαση θα είναι συνεκμετάλλευση! Όχι «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) που ζητάει ο Πασάς, αλλά 60-40, ή στην καλύτερη περίπτωση 70-30, όπως είχε προαναγγείλει κυνικά προ ολίγων ετών ο πατήρ Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη!

Ωστόσο, παρόμοια «λύση» υποδεικνύει και ο ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι στα κρυφά.

Μιλώντας, λοιπόν, σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Action24, το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ζήτησε «Πρέσπες του Αιγαίου» και παραπομπή στην Χάγη:
«Ακούω, διαβάζω για τον κύριο Δένδια, πως δημιουργείται μια δυνατότητα απομάκρυνσης από την ένταση με τους Τούρκους και αυτό είναι θετικό στοιχείο. Βοήθησαν οι σεισμοί, το κλίμα στην ελληνική και την τουρκική κοινωνία για μια στάση αλληλέγγυα και ανθρωπιστική. Αυτό πρέπει να εκφραστεί και στην πολιτική. Όμως, θα ήθελα να πω ότι δεν αρκούν τα ανθρωπιστικά λόγια για να κάνεις εξωτερική πολιτική. Πρέπει να έχεις και πολιτική συγκεκριμένη. Γι’ αυτό πιστεύω πως πρέπει να χαραχτεί μια καινούρια πολιτική, που την έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πρότυπο της Συμφωνίας των Πρεσπών, πολιτική αλληλεγγύης, συνεννόησης ανάμεσα στις χώρες της περιοχής, με τις ιδιομορφίες που έχει η Τουρκία. Μια συνεννόηση που θα καταλήξει στο δικαστήριο της Χάγης».

Προφανώς, η συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου έχει αποφασιστεί από τα υπερατλαντικά αφεντικά και για να μην την «χρεωθεί» πολιτικά όποια κυβέρνηση προκύψει από τις προσεχείς εκλογές, θα γίνει μέσω της παραπομπής στην Χάγη. Την οποία παραπομπή, θα υποστηρίξει κι όποιο από τα δύο «μεγάλα» κόμματα θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς και όλα τα μικρότερα. 

Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να αποκαλύψει και να καταγγείλει αυτή τη μεθόδευση, αλλά και να κινητοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις του λαού μας για να αντισταθούν στην προδοσία, αλλά το σύστημα –με την συνδρομή των προδοτών- φρόντισε να την θέσει εκτός βουλής και εκλογών, για να έχει τα χέρια του «λυμένα»!

Exit mobile version